Mit gondoltok az Ájlín névről? (Eileen)
Figyelt kérdés
Az Eileen névre gondoltunk kislányunknak, de Magyarországon csak akkor anyakönyvezik, ha kiejtés szerint írjuk le, ami Ájlín.2020. dec. 27. 23:07
1/30 Ibw4x válasza:
Hát fura az biztos, de nekem tetszik . Egyébként rövid i-vel jobban nézne ki leírva.
2/30 anonim válasza:
Legyen akkor Szmájlin. Kovács Szmájlin.
3/30 anonim válasza:
Bocs, de ez megint az a kategória, hogy adjunk különleges, egyedi nevet és szegény gyereknek a fél élete azzal fog telni, hogy kétszer kell elmondania a nevét meg betűzni, mert senki nem érti meg elsőre, leírni pláne nem fogják tudni.
4/30 anonim válasza:
Nekem ez a Zsáklin kategória. Így leírva borzalom.
5/30 anonim válasza:
Nekem még az is meglepő volt, hogy ez női név.
6/30 anonim válasza:
Díjat kaptok a legkínosabb nevekért?
Pályázok egy Ksszajvjijer-el, de kérek egy videofelvételt arról, amikor ügyintézni mentek.
7/30 anonim válasza:
Jaj neeee, az Eileen szép de az Ájlin kész röhej egyrészt, kiejteni sehol nem fogják normálisan és még fiús is ahogy 5 is írja.
8/30 anonim válasza:
Külföldön élünk, a lányomnak van egy barátnője, aki Irene (Ájrín). A név nagyon tetszik, de Magyarországon így leírva hülyén néz ki. Mondjuk mi a lányommal csak Irénkének hívjuk itthon.
9/30 anonim válasza:
Holiday-t néztél az ünnepekben?
10/30 anonim válasza:
6!
A Xavér anyakönyvezhető, esélyes hogy azt az egy plusz i betűt engedélyezik, ha kerelmezed. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!