Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha valaki bemenne az újszülött...

Ha valaki bemenne az újszülöttekhez és kicserélne egy párat akkor van rá esély, hogy a szülők nem veszik észre és hazaviszik más babáját?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 16:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Szülés után odaadták nekem egy darabig, az orra kicsit nyomott volt, és volt egy anyajegy a fején, ráadásul félig olasz származása ellenére ő volt a legfehérebb, legsápadtabb a 2 szobában. Úgyhogy én biztos felismertem volna, mert nagyon más volt, mint a többi baba, hát nem ő volt a legszebb, az tény, de szerencsére ez változott.
2020. dec. 27. 20:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Császár után nekem kb. fél percre mutatták meg, a férjem volt vele születése után még fél óráig. Ez az egy pillanat amíg láttam, elég volt hogy azonnal megismerjem az arcát és a hangját mikor behozták hozzám a kórterembe egy órára. A férjem is felismerte mikor ment haza, még egy kicsit benézett a csecsemősökhöz mikor a többi baba között feküdt már bent. Miután már felkelhettem, végig velem volt a szobában, kizárt hogy el tudták volna cserélni. Ezer baba közül is felismertük volna mindketten.
2020. dec. 27. 21:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én felismertem volna akármennyi közül. A 36. hetes uh-n olyan képet kaptam róla, ahol látszik a két nagy "pofazacsi", és a lefelé görbülő szája, álla alig van. Amikor megszületett császárral, s felmutatták (38 hetesen), ugyanaz a legörbült száj, két nagy pofizacsi :D most 7 hónapos, de ha sír még mindig annyira konyul lefelé a szája, s az alsó ajkát kibiggyeszti, mint a mesékben :) Nem tudtam volna összekeverni.
2020. dec. 27. 22:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Császárral szültem, nem mutattak a babát csak kB 2 mp-re és rohantak is vele,de miután oda hozták, kétségem sem volt afelől hogy ő az én fiam, mert a férjem kicsinyített mását sikerült megszulnom 🙃

Mindneki azt mondta hogy az apja a szájából kopte ki, annyira hasonlít 😂

2020. dec. 28. 00:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

10

Detto. Kiköpött apja volt,már mikor kivették belőlem. Mintha a kicsinyített mása lett volna.

2020. dec. 28. 06:36
 26/26 anonim ***** válasza:
30%

Nekem még nem született meg a kislányom, de az érdekelne, hogy mégis miért cseréne el valaki a babáját?

Mert egy másik baba szebb? Vagy nem értem. Ilyen tényleg megtörténik?

Nem tudom elhinni.

Évekkel ezelőtt láttam egy filmet, amiben bár nem babacsere volt, de elraboltak a kisbabát, tűz volt, így azt hitték elégett a házban. Az anyuka pedig évekkel később látott egy kislányt és felismerte, hogy az az ő lánya, rá hasonlít. Elvileg ez valóságon alapul.

Ezt csak azért írom, mert ha nem 5 mp-re látod a babád, hanem már mondjuk 2 napja a kórházban vagy vele, akkor csak megjegyzed, hogy néz ki, aztán felismered ha nem ő az.

2020. dec. 28. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!