Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jeleztem a munkáltatómnál,...

Jeleztem a munkáltatómnál, hogy szeretnék visszamenni dolgozni (a kisfiam betöltötte a 2. évét). Most hallottam vissza, hogy aki a helyemen van, "kampányol" ellenem. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kapjam el a kiscsajt (legszívesebben ezt tenném), vagy hagyjam, mert úgy is mennie kell, ha tetszik ha nem?

Azt mondta az egyik kolléganőmnek, hogy nem érti miért akarok visszajönni, miért nem elég nekem az a pénz amit kapok (mezőgazdasággal is foglalkozunk),meg ott van a gyes is. Nagyon felháborodtam.

2010. aug. 13. 10:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még pár hete azt mondta mindenkinek, hogy ez egy szar munkahely, utál itt dolgozni, csak a pénz miatt van itt.
2010. aug. 13. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.
2010. aug. 13. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miből gondolta, hogy a gyerek 3 éves korában mész csak vissza, mégha igértél is ilyet, bármikor meggondolhatod magad, és neki semmi köze hozzá. Szerencsére a főnököd már közölte vele, hogy mennie kell, így ne foglalkozz vele szerintem, már nem sikáig dumálhat össze vissza, inkább keressen magának új helyet. Nem értem aki kismama helyére megy miért nem fogja fel, hogy határozott idejű szerződéssel vették fel.
2010. aug. 13. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit ne csinálj a főnök dönti el,hogy mi legyen.Mért beszélgetnél el vele?Ne magyarázkodj.Lesz még Ő is terhes,anyuka aki vissza akar menni dolgozni.
2010. aug. 13. 11:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Előre jeleztem, hogy hamarabb kell sajnos visszamennem, mert a gyes nagyon kevés. Szívesen maradnék a kisfiammal itthon, de lakás és kocsi hitelünk is van, nem sokára fűteni is kell, erre a 25000 ft nagyon kevés. A gyedem 90000 ft volt. A 65000 ft kiesést nem tudom pótolni, főleg ha ezt beszorozzuk a 12 hónappal...
2010. aug. 13. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érhtető miért mész vissza, nem kell magyarázkodnod. A kiscsaj meg majd megérti, hamár a saját bőrén tapasztalja.
2010. aug. 13. 11:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok!
2010. aug. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!