Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jeleztem a munkáltatómnál,...

Jeleztem a munkáltatómnál, hogy szeretnék visszamenni dolgozni (a kisfiam betöltötte a 2. évét). Most hallottam vissza, hogy aki a helyemen van, "kampányol" ellenem. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kapjam el a kiscsajt (legszívesebben ezt tenném), vagy hagyjam, mert úgy is mennie kell, ha tetszik ha nem?

Azt mondta az egyik kolléganőmnek, hogy nem érti miért akarok visszajönni, miért nem elég nekem az a pénz amit kapok (mezőgazdasággal is foglalkozunk),meg ott van a gyes is. Nagyon felháborodtam.

2010. aug. 13. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Valószínűleg félti az állását, te is ezt tennéd a helyében. Nem teszik őt át esetleg egy másik munkakörbe a cégen belül?
2010. aug. 13. 11:00
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kapd el a kiscsajt, húzd meg a haját jó erősen!!!
2010. aug. 13. 11:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem, én nem tenném ezt! Én is voltam gyesesnek a helyén, tudtam, hogy el kell jönnöm, ha ő visszajön. Nem esett jól, de el kellett fogadnom, és soha nem "durkáltam" a pénztárcájában.
2010. aug. 13. 11:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem gondolkodtál, hogy esetleg az egyik kolléganőd áskálódik? Sajnos az én munkahelyem ilyen.
2010. aug. 13. 11:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem teszik át, mert nincs üres álláshely.
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismered a lányt?vagy csak úgy bemennél a munkahelyedre és elkapnád ismeretlenül?elég necces!
 7/17 anonim ***** válasza:

Ezt úgyis a főnökötök fogja eldönteni, nem te, nem a kolleganőd, és nem aki helyetted van.

Tök mindegy, mit csinálsz.

Drukk.

2010. aug. 13. 11:10
 8/17 A kérdező kommentje:
Annyira nem ismerem, egy párszor beszélgettünk, akkor nagyon aranyosnak, szimpatikusnak tűnt, csak azt hitte, hogy csak akkor megyek vissza, ha a kisfiam 3 éves lesz. Természetesen az elkapást úgy értettem, hogy elbeszélgetnék vele.
2010. aug. 13. 11:10
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Én nem kapnám el, megértem az ő helyzetét is, hiszen ő úgy számolt, hogy még legalább egy évig lesz biztos megélhetése, ami a döntésed miatt megszűnik most. Én se lennék boldog a helyében :(
2010. aug. 13. 11:11
 10/17 A kérdező kommentje:
A főnököm mondta neki, hogy mennie kell, mert jövök vissza, ezzel nincs is gond, csak nagyon rosszul esett amit ma halottam. Biztos nem a kolléganőm áskálódik, mert őt nagyon jól ismerem.
2010. aug. 13. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!