1 éves babás anyukák ti sem tudtok egyet sem lépni nyugalomban?
Figyelt kérdés
Kislányom mindjárt 1 éves de már egy jó ideje egyszerűen nem tudok csinálni semmit. Teljesen mindegy mennyit játszok, foglalkozok vele előtte, ha felállok melőlle bármit csinálni akkor még a legelméllyültebb játékot is azonnal otthagyja és jön utánam és cibál, kapaszkodik fel. Ha valami érdekeset adok neki 10mp mulva jön ugyanúgy. Ha beteszem a járókába vagy nem foglalkozok azzal hogy lóg rajtam akkor meg keservesen bőg... nem könnyű így :(2010. aug. 13. 09:54
1/5 anonim válasza:
Hát igen! :) Ez ilyen.Szerintem nagyon sokan vagyunk igy.Én is ezt játszom el nap mint nap.Igaz már nekem nem 1 éves egyik sem de még mindig ez van.Állandóan a sarkamban vannak,nekem kettő van és az egyik már lassan suliba jár és a másik is joval elmult 1 éves.És én már be sem tudom tenni a kiságyba,járokába mert kimásznak belőle,nagyok hozzá.Imádom őket de néha jo lenne egy kis csend.Hát ez van.Majd tulleszünk ezen is.Nőnek cseperednek és majd egyre kevésbé igényelnek minket. :) Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Én írtam pár napja hasonló kérdést :) Nehéz korszak, túl kell élni :)
3/5 anonim válasza:
Hú, nálunk is ez volt, majd megőrültem néha!Aztán nagy nehezen sikerült valamiféle napirendhez hozzászoktatni, csak 1-2 hisztit kellett túlélnem, aztán már nagyjából értette a kisasszony, hogy mi a rend.Pl. hogy reggeli után 1-1,5 óra járóka van, eleinte sírt, aztán megszokta. Szörnyű hallgatni, hogy sír, de az sem lehet, hogy terrorizáljon minket!
4/5 anonim válasza:
szeparációs szorongás. ezért kapaszkodik. sztem ezt helytelen úgy megoldani, hogy nem törődünk vele. ki lassabban, ki gyorsabban, de mindenki kinő belőle. magától.
nagyon fárasztó, de én már visszasírom...20 hónapos a kislányom, és dackorszak tombol. :)))
5/5 anonim válasza:
Hát a mi napjaink is így telnek,kimeríto,sokszor jol kibogom magam,lenyugszok és foglalkozom vele tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!