Létezik, hogy már 6 hetesen elkezdett fogzani a manó?
Figyelt kérdés
Nálatok mikor kezdődött?2010. aug. 13. 09:44
1/7 anonim válasza:
Már ki is jött? Vagy jelei vannak? Duzzadt íny, nyálazás, rágcsálás?
Még hónapokig eltarthat.
Az enyéimnél sokára jött ki, 6-7 hónaposan, de már sokkal előtte nagyon "rágtak"
2/7 anonim válasza:
szerintem ez túl korai....
nálunk 6 hósan kezdte, de 3 hónaposan erősen nyálzott már, rágott mindent, így én mindig azt hittem jön a foga, ha sírt:) de arra még kellett 3 hónap. és egyszerre jött a 2 alsó. most jön a felső
7 hós
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem jöt ki, csak nyáladzik, eszi a kezét egyfolytában, és elég nyűgös, és nem a hasa fáj most, az tuti...remélem, nem betegség...:S
2010. aug. 13. 09:57
4/7 anonim válasza:
sokan gondoljak, hogy a fogzas az, de nahuon keves babanak jon ki ilyen hamar a foga, viszont sokan nyaladzanak, nyugolnek es tomik a kezuket a szajukba
5/7 anonim válasza:
Utlosóval egyetértek. Ez életkori sajátosság, sőt sokszor inkább éhes a gyerek (6 hetes fejlődési ugrás!!!), ha az öklét a szájába tömi. Nyáladzani meg még sokáig fog.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:) Vannak kicsit nehezebb napok, amikor egyszerűen nem tudom kitalálni, mi a jó neki...de pont ettől imádnivaló!:)
2010. aug. 13. 11:06
7/7 anonim válasza:
Ez ilyen korban hogy jut eszedbe, ez sajnos ilyen eleinte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!