Ugyanaz a babakocsi (Pierre Cardin), de a tulajdonságok nem egyformák a két eladónál. Vélemények a babakocsiról?
A két eladónál nem egyezik pár tulajdonság. Ez hogy lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Én most adtam el egy lapracsukható változatát, 1 hete vettük, 2 x használtuk és besokalltam tőle, mert szerintem irányíthatatlan. Graco quatro tour -ral kezdtük, most vettünk egy Graco mirage-t. Én erre esküszöm. Pille könnyű, egy kézzel csukható, kisebb kocsi csomagtartójába is befér.
Ja és a Visegrádi u-i Mária bababoltban csak 19990.-be került akciósan.
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Bár még mindig nem értem, hogy lehetnek különbözőek az adatok:/. Lehet, hogy valamelyik csak utángyártott "gagyi"?
A mostaniból kiszakadt a biztonsági övet tartó csat, így most a kisfiam úgy utazik, hogy felül, de nincs bekötve. Nem megyünk messzire, csak a mamához, aki a másik utcában lakik, de nem szeretném megvárni, amíg kipottyan:/.
Lassan 2 hete keresek babakocsit, de egyszerűen nincs olyan ami minőségben, és árban is jó lenne. A mostani elég béna babakocsi, gondoltam, ha márkásabbat veszünk, akkor nem megy olyan hamar tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!