Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 hosan korai meg probalkozni...

20 hosan korai meg probalkozni a wc-re szoktatassal?

Figyelt kérdés
Bilit nem szeretnek, csak wc szukitovel
2020. dec. 22. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

"bizonyos esetekben akár fél év, nyolc hónap is lehet amíg a gyerekek rendszeresen, maguktól kezdeményezik a bilizést. Ezután a teljesen folyamat önálló elvégzése több hónap vagy évek kérdése"

Az EC-s oldalról másoltam. 😂

Tényleg megérheti idő előtt kezdeni, ha utána még hónapok évek mire valóban azzá válik? Mekkora fság ez, amikor ha kivárod az érettség jeleit, nem pedig elé mégy, akkor NEM kerül hónapokba, évekbe, hanem egyből szobatiszta lesz.

2020. dec. 22. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Én 18 hónaposan magamtól szobatiszta voltam. És nem holmi családi legendárium alapján tudom, hanem anyukám konkrétan napi szinten vezetett naplót az első éveinkről. Volt olyan hogy a játszótérről kellett hazamennünk, mert pisilnem kellett. De hozzátartozik, hogy februári vagyok. Nyáron szinte végig meztelenül rohangásztam az udvaron ill. azokban az időkben (80as évek) a textil pelenka egyáltalán nem tartott olyan szárazon mint a mostani pelenkák. Így könnyebben és gyorsabban is váltak szobatisztává a gyerekek, mert nekik is kényelmetlen volt. Öcsém is 2 éves korára az lett.
2020. dec. 22. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Jaj megőrülök... Itt ha adsz neki almapuret 4 hónaposan, nem szoptatod három éves korig meg járhat oviba 7 évesen is akkor elveszed kb a gyerekkorát...

Kérdező: tegyél egy próbát, aztán úgyis meglátod, hogy mennyire megy a dolog. Nyilván ha mindenhol baleset lesz, úgyis visszatersz kicsit a pelusra :)

2020. dec. 22. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem korai, nekem a gyerek nem volt hajlandó pelut venni 21 hós korától. Nem is volt gond, pár alkalommal pisilt csak be utána.
2020. dec. 24. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!