10 ja, csakhogy éppen nem erről a szituról volt szó.
2020. dec. 21. 18:51
12/19 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy élte túl az emberiség az elmút több tízezer évet babafürdető néklkül...:O
2020. dec. 21. 18:52
13/19 anonim válasza:
Pont a kaki lejön tiszta vízzel is. Pláne az anyatejes. Legalábbis nálunk lejött... 🤷
2020. dec. 21. 20:27
14/19 anonim válasza:
Mert a kis puha bőre olyan szinten betud büdös a hajlatokban.
A nyakába befolyik a kaja (tápszer, tej) bukik az is idamegy. Bepállik a melegben. És a tokájuk (mert általában olyan egybenyakúak a babák) alatt nincs szellőzés. Büdös túró szerű izék lesznek ott lerakódva.
Lehet itt visszamenni a múl évezredbe. Ennyi erővel, se popsitörló, mert jó a vizes vatta is, se sensitive mosószer, lehet kenni zsírral is ha kipirosodik minek a sudocrem stb.....
2020. dec. 21. 21:20
15/19 anonim válasza:
Én raktam a vizébe a gyógyszertárit, aztán más alverde, balea fürdetöket egészen addig, amíg húgyúti fertőzése nem lett (nem a fürdetötöl) és azt ajánlották intim szappannal fürdessem. Azóta tiszta vízben fürdik és ezt egészségesebbnek gondolom, mint azt, hogy rajta marad a bőrén a fürdető. Felnőttek lezuhanyozzák magukról a szappant, de a babák nem. Nem baj ha nem használod, vagy ha így koszosnak érzed bármikor vehetsz egyet a drogériában. Egy próbát megér szerintem a tiszta víz.
2020. dec. 21. 21:46
16/19 anonim válasza:
én kiváltottam a gyógyszertárit, szenvedtem vele, hogy hogy oldjam fel, mennyit, mennyi vízben, tenyeremben, pohárban, rákenjem, aztán pár bénázás után simán kihagytam. semmi baja nem lett tőle. tavaszi baba, nyáron kezdtem valamit használni, de már nem emlékszem a nevére, valami egyszerű, nem reklámozottat.
2020. dec. 21. 22:46
17/19 anonim válasza:
14-es az én gyerekem olyan volt mint Gombóc Artúr plusz bukott, mint egy szökőkút, de semmi ilyen gusztustalan túrós, büdös stb dolgot nem tapasztaltam rajta. Pfuj... pedig sima vízzel se fürdettem mindennap.
2020. dec. 21. 23:26
18/19 anonim válasza:
Amúgy #14 a vizes vatta (bár inkább egy arctörlő méretű kis törülköző) a LEGJOBB a pelenkázáskor takarítani a gyereket. MINDENT maradéktalanul leszed anélkül hogy irritálná a bőrét, nem kell belőle egy robbanós szarnál se 40 darab, egy is elég és nem üt át a szar a nedves fátyol anyagon. Törölted már a segged popsitörlővel? Ha elsőre nem is csíp, hosszútávon minimum viszketést és irritációt okoz. Csak persze a vizes kendőt nem tudja neked senki drágán eladni, ezért nem azt látod a tévében, pedig attól aztán nem lett meg senkinek se baja. Utazáskor is megoldható.
2020. dec. 21. 23:33
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából már 10 hónapos a lányom.
Az elején kb 2-3 naponta mosdattuk sima vízzel, majd kb fél éves kora után naponta, ugyan úgy sima vízzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!