10 hós babának elég ha fürdető (habfürdő) van a vizében, vagy le "kell" mosni még valamivel (tusfürdő vagy valami krém babáknak)?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 20:42
1/5 anonim válasza:
en csipes mentes shapont teszek a vizebe es azzal mosom.igy a haja is tiszta lesz. nem hasznalok semmi mast! koszmo ellen van meg shampon azt hasznaltam meg ,ha lattam hogy szukseges.
2/5 anonim válasza:
habfürdő nem elég. vagy a vízbe teszel fürdetőt vagy lemosod vele. ha nem piszkolja össze magát akkor elég a vízbe tenni. én ennyi idősen már lemosdattam, mi gabit használunk :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem elég. Én a 8,5 hónaposnak is csak baba habfürdőt rakok a vizébe, de van amikor még azt sem, mert mostanában néha iszik a vízből. Szerintem a gyógyszertári fürdetőkenőcs is jó, mert azt még érzékeny bőrű felnőtteknek is javasolják. Szerintem nem koszos az a gyerek, hogy annyira súrolni kelljen. Persze más lenne, ha kint játszana az udvaron. Elég a fürdető.
4/5 anonim válasza:
Elég.Róla nem kell "levakarni" a napi koszt mint az ovisokról.
5/5 anonim válasza:
A kezére,lábára(izzadós volt mindkettő,a lábikója picit büdi is volt:)),fenekére tettem egy ici pici fürdetőt külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!