8 hónapos babámat minden nap elviszem a játszótérre és hintázik a babahintákban. Ártok vele?
Figyelt kérdés
Már többen kérdezték, hogy jajj ilyen pici és hintáztatom?:O De hát élvezi, nagyokat sikongat és nevet.Természetesen alig leng ki a hinta. Miért néznék furán ránk?:(2010. aug. 12. 19:33
1/11 anonim válasza:
Hát igazából nem tudom,hogy ártasz -e neki,de én 8hónaposan még nem tettem hintába!
2/11 anonim válasza:
Ha boldog a pici, ne foglalkozz másokkal! Csak jobban vigyázz rá!
3/11 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam tavaly nyáron( kb. 7 hónapos volt) már hintázott, ne tudom hogy ártott e neki de szerintem nem nagyon élvezte és most is szeret hintázni szerintem ha már tud ülni nyugodtan hintázhat.
19 hónapos kisfiú anyukája
4/11 anonim válasza:
Dehogy ártasz neki!!! A hintázás eleve fejleszti az idegrendszert, minél többször kellene is hintáztatni a piciket. Mi pl itthon sokszor csupán egy nagy fürdőlepedőben hintáztatjuk a kislányunkat, ő meg sikongatva kacag közben. Azoknak a kisgyerekeknek, akik valamiféle tanulási vagy magatartászavara van, kimondottan ajánlott is...
5/11 anonim válasza:
Ha a gyerek már biztosan ül,akkor nem árt semmi.
Ha a saját súlyánál fogva görnyedezik,akkor árt.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
6 hónaposan ült fel először magától, azóta már stabilan ül.
A hintának a védőrácsába ügyesen kapaszkodik, de természetesen én is fogom.
Kb a körberács a mellkasáig ér, semmilyen veszély nem fenyegeti.
2010. aug. 12. 19:42
7/11 anonim válasza:
Szia!
Ha már tud ülni a babád, és nem órákig van a hintában akkor nem lesz semmi baj.
8/11 anonim válasza:
Szia! Ha, magára a hintáztató mozgásra kérdezted, hogy ártottál-e, én a Babavilág című műsorban láttam annak idején, hogy már az egészen pici babákat beteszik egy függőágyszerű hintába, pörgetik, hintáztatják őket csoportfoglalkozás keretében, mert ez jótékony hatású és fejlesztő. Szóval úgy gondolom, nem ártottál vele túl sokat :-)))
9/11 anonim válasza:
Dehogy ártasz! Az egyensúly érzékét is nagyon jól fejleszti! És még tetszik is neki!!!
10/11 anonim válasza:
Ha 8 hónaposan ült volna én is vittem volna, de mivel 9 hónaposan ült le, így akkortól hordom. Minket szerencsére nem néznek ki a játszótérről. Nagyon szeret a fiam hintázni vigyorog, meg dumálgat közben. 10.5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!