Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minek gyerek 20-25 évesen?

Minek gyerek 20-25 évesen?

Figyelt kérdés

En 23 eves ferfi vagyok, baratnommel elunk egyutt. Nem tervezunk gyereket 30 elott. Mind a ketten a karrierre epitunk, elmenyekre.

Sokan huszonévesen minek vagnak bele a gyerekvallalasba ha normalis vegzettseggel sem rendelkeznek? Illetve normalis munkaval, sajat lakassal stb.

Hogy kepes valaki gyereket csinalni amikor meg valojaban o is egy gyerek?

2020. dec. 13. 10:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak azt nem értem hogy az embereknek ennyire unalmas az élete hogy már 30 előtt gyereket akarnak?"

És neked ennyire unalmas az életed, hogy másokkal foglalkozol?

Én nappali tagozat mellett diákmunkában dolgoztam, de átmentem levelezőre, hogy főállásba mehessek. Onnan mentem szülni 23 évesen. Mire meglett a baba, vettünk saját házat minimális önerőből és hitelből. Van kocsink, félretett pénzünk, pedig egyikünk sem csilliókat keres. Ahelyett, hogy itt szapulod a népet, foglalkozhatnál magatokkal. Azért, mert Te gyereknek érzed magad, nincs félretett pénzed, nem juttok előre, azért még nem suttyó az, aki tudja menedzselni a saját életét.

2020. dec. 13. 12:39
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, miért foglalkozol másokkal? Ez a tipikis unalmas élet jellemzője, nem az,amit te írtál
2020. dec. 13. 13:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
25 voltam, mikor az első babákat vártam, egyetem utolsó félévében. Emellett dolgoztam is már 2 éve. A párommal 2 éve voltunk akkor együtt, ő is dolgozott. Nem vettek se lakást, se kocsit a szüleink. Mi vettünk lakást, a párom meg mielőtt összejöttünk már vett autót. Még baba előtt gyorsan összeházasodtunk. Köszönjük szepen, nagyon jól vagyunk, 3 gyermekünk van már(32 és 34 évesek vagyunk)és idén költöztünk be az új házunkba.
2020. dec. 13. 13:44
 24/30 anonim ***** válasza:
92%

miért vállaltunk fiatalon gyereket?

hogy jót röhöghessünk az őszülő apukákon, akik a feleségeiket kísérték genetikai UH-ra, hogy jaj de rossz lesz annak a gyereknek, hogy ilyen vén faszi apja lesz, közben mi meg majd' kicsattanunk még a fiatalos energiától.

(irónia off, avagy hülye kérdésre hülye válasz)

2020. dec. 13. 14:34
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem akartam hozzá szólni, de ilyenkor mindig nagyon mérges leszek. Az hogy ki hány évesen vállal gyereket, szerintem mindenkinek a saját dolga. Én 20évesen szültem az elsőt. 25évesen a harmadikat. Most 32 vagyok, és épp a negyediket várjuk. Mindig komolyabb voltam, mint a korosztályom. Lehet hogy csak egy szaros lenézett szakmám van, de hidd el jobban keresek vele, mint sok diplomás. De ezt megint csak úgy érzem nem kell másnak bizonyítanom. Van saját lakás, 2 autó. A gyerekeim sem szenvednek semmiben hiányt....
2020. dec. 13. 15:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 voltam a párom 27 amikor jött a baba. 18 éves korunk óta dolgozunk szóval volt saját ház és autó igaz lizinges volt de akkor is a miénk. Nem tratottam magamat gyereknek sőt elég nagy baj ha így gondolod.

Van egy példám is erre.

A szomszédunk 18 évesen esett teherbe azóta 2 gyereke is van. A férje jól keres már házat is vettek. A gyerekek tiszták és jól neveltek. Semmiben nem szenvednek hiányt. Ugyanolyan anya, mint egy 30-40 éves. Nem kell itélkezni azért mert valaki fiatal. Gondold el 50 évvel ezelőtt tök általános volt 16 évesen szülni. Mégis lettek valakik a szüleink és mi is.

2020. dec. 13. 21:36
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 szoval ugy gondolod hogy 50 evvel ezelott ugyanolyan volt a vilag, az elet mint most?
2020. dec. 13. 22:46
 28/30 anonim ***** válasza:
84%

Itt vagyok 26 évesen...férjnél vagyok, kocsi, saját ház... Igaz férjem 33 éves... És hozzátenném 36 hetes kimama vagyok... És elárulom 23-24 éves korom óta szeretnék babát... Mert én pl érettnek éreztem már magam akkor is és tudom hogy nem bántam volna meg! Mi már kiéltük magunkat...

Hozzáteszem én pl sose voltam az a menjünk ide oda bulizni stb ember...persze kellett h kiengedjem a gőzt...de inkább dolgoztam és terveztem a jövőm/jövőnk.

Ha te igy állsz ehhez a dologhoz... Jobb is ha nem csinálsz gyereket... Várj még 10 évet talán megérsz rá...

2020. dec. 13. 23:15
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt már sokan leírták hogy huszonévesen lett gyerekük, leírták milyen a hátterük ehhez és hogy már vágytak rá, kiélték magukat addigra, gyerek mellett sem kell állandóan otthon ülni stb és mégis még mindig nem érti a kérdező hogy hát minek?!:D

Mert ők éretlenek/nem érzik készen magukat egy gyerekre huszonévesen ezért mindenki más sz*rul csinálja aki igen és ha még a vagyona is elég hozzá na aztán az tényleg lehetetlen:D (ez akár saját ház/lakás, albérlet, kinek mi tetszik/hogy érzi)

2020. dec. 14. 08:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok. Akkor is feltudták nevelni. De mindneki úgy vállaljon gyerket ha akar és eltudja tartani. Ha te így gondolod hát így gondolod.
2020. dec. 14. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!