Hogy oldjátok meg a főzést takarítást babátok mellett?
Mennyi idős?
Amíg kicsi volt, jött velem a babahordozóban (főzni). Amikor már mászott, akkor is jött utánam. Ha kíváncsi volt, mit motoszkálok a konyhapulton, beültettem az etetőszékbe. Mióta meg már járkál, azóta hol jön utánam, hol nem.
Mondjuk én hozzászoktattam, hogy ellegyen egyedül is.
Porszívózni nem tudok, mert fél a porszívó hangjától újabban. Kaptam páromtól ezért egy elektromos seprőt, azzal minden nap végigmegyek a lakáson. Ezt szereti, mászik utána, sikongat, meg akarja fogni. :) Szóval kész móka a takarítás mellette.
Főzni két naponta szoktam, akkor, ha alszik. Portörlés, fürdőszoba kiganézás és felmosás hetente, szintén akkor, ha alszik, vagy ha Apa itthon van, és lefoglalja valahol a lakásban vagy kint a kertben. (Esetleg elküldöm őket sétálni.)
Mosogatógépem van hála az égnek, így azzal nem kell bíbelődnöm.
Banyuci!
Milyen az elektromos seprű?
Csak mert az én 4 hósom mellé is elkelne egy iylen... :)
Képtelen vagyook bármilyen házimunkát is elvégezni mellette!
Főzni nem főzök egyáltalán , takarítás hétvége, mikor férjem itthon van, vagy max.ha anyukáám jön hétköznap .
Off leszek, bocsi, de ilyen:
Akkuval működik, időnként fel kell tölteni. De 4x minimum végig tudok menni a 85 nm-es kérón egy feltöltéssel. Mind a négy oldalán a fejnek van keféje, felszedi rendesen a napi szöszmöszt, hajszálat, morzsát, ilyesmit.
kiskorában babahordozóban volt, később járókában, amit utált. így átálltam arra, hogy akor főzök amkor alszik, ált. könnyen, gyorsan készíthető ételeket. a takarítás: kisebb söprés stb, esetén ott van ő is, heti nagytakarításkor elmennek az apjával péntek du 2-3 órára, addig megcsinálom.
20 hós lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!