Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szájpenészre Tantum Verde spray?

Szájpenészre Tantum Verde spray?

Figyelt kérdés

A gyerekorvosunkat szabi miatt helyettesítik és ez az új doki a babám szájpenészére a Tantum Verde sprayt ajánlotta. Én még nem hallottam, hogy erre is jó és nem is látom, hogy használna, bár még csak 3 nap telt el.

Szerintetek tényleg jó lesz, vagy inkább vegyek bóraxot?

2010. aug. 12. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Állítólag jó,én itt olvastam.Az utánad vagy előtted lévő kérdést a szájfertőzésről én tettem fel.Pont ma vettem én is ezt a tantum verdét,próbálkozom,bár nekünk nem penészről van szó.Remélem hatni fog Nektek is és nekünk is!

Mielőbbi gyógyulást!

2010. aug. 12. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer venni akartam Tamtum Verde spray-t a picimnek,de azt mondta a gyógyszerész,hogy ne vegyem,mert megfulladhat tőle a baba.A borax nekünk bevált szájpenészre.
2010. aug. 12. 10:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Simán lenyeli a sprayt, nyitja a száját, hogy fújjam, de nem érzem, hogy használna. Bár bóraxra is azt mondják, hogy több hét, mire elmulasztja a fertőzést.
2010. aug. 12. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem a torkára fújod nem fullad meg,de szerintem ez hülyeség,annyira szétporlassza mint ha levegőt fújnál a szájába.
2010. aug. 12. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fulladást a benne lévő lidocain miatt mondták. Elzsibbad a torka, ha leneyli, és attól fullad meg, pl Dentinoxot se szabad emiatt sokszor kenni
2010. aug. 12. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Lidocain nincs benne,de valóban van érzéstelenítő anyag benne benzidamin.De én is kipróbáltam hát nem éreztem ezt a hatását.A kérdés viszont nem erről szól.Ki próbálhatod a bóraxot,de lehet azzal sem gyógyulna hamarabb.Mindenkinek másképp reagál a szervezete,valakinek napok alatt elmúlik van akinek nem.

Ha meg engeded hogy egy korábbi hozzá szólást bemásoljak:

"Friss az élmény, borax és társai nagyon lassan használ!

Asperisan gélt írt a doki, nagyon gyorsan hatott!"

2010. aug. 12. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:

11:29

Köszönöm, kipróbálom ezt is.

2010. aug. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!