Szájpenészre kinek mi vált be, és mennyi idő alatt múlt el?
Kisfiam 6,5 hónapos, kb 1 hete vettem észre, hogy szájpenésze van. Hívtam a védőnőt, aki javasolta a rózsamézet.
Egyrészt azt sem mondta, hogy hányszor kenjem neki, csak, hogy napjában többször, másrészt, az a bajom vele, hogy mikor ecsetelem neki, akkor szépen lejön, de nemsokra rá már megint ott van.
Ez így normális?
Mennyi idő alatt múlik el?
És ezenkívül lehet még tenni valamit? Pl. gyakrabb sterilizálás, cicimosás szopi előtt, vagy ilyesmi?
Kinek mi vált be?
Meddig várjak még?
Én úgy gondoltam, hogy ha hétfőig sem változik a helyzet, leviszem a dokihoz, nézzen rá Ő...
Köszi a válaszokat!
Gézzel törölgetem neki, a cumit minden alvás után (csak ahhoz használja) fertőtlenítem, és mikor odaadom neki, arra is rakok rózsamézet.
Fura mód neki nem a nyelvén látom, hanem a felső és alsó ajakrészen belül.
Cicit én is csak áttörlöm szopi előtt, de nem tudom elég-e annyi. Meg, mint írtam törölgetésnél szépen lejön, semmi nem marad ott, de pl ébredés után, vagy pár óra elteltével megint látom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!