Tantum Verde spray fogzásra?
Figyelt kérdés
Mindent kipróbáltunk már a homeós dolgokon át a dentinox gélig, és semmi nem használt. Ma elmentem a dr. nőhöz, és azt mondta, hogy vegyek tantum verde sprayt, és azzal fújjam be neki a kis ínyét. Valaki használta már?2011. ápr. 6. 14:06
1/3 anonim válasza:
szia, sztem iszonyú marhaság, bár én nem vagyok orvos. mi használtuk már, de akkor amikor torokgyulladása volt. ez torokfertőtlenítő, és nem is szabad töméntelen mértékben használni.. ha van is vmi hatása, az pár perc, vagy annyi se, mivel mentolos. kb. mint egy mentolos cukorka. én nem használnám.
2/3 anonim válasza:
elfelejtettem kérdeni, hogy a dologélt próbáltátok már? nekünk az az egy vált be érezhetően, viszont egy baj volt vele, hogy allergiás lett rá a kislányom, piros foltok lettek tőle a szája szélén.(propolisz van benne, ami allergizál, csak én ezt előtte nem tudtam, ha nem hajlamos allergiára akkor sztem kipróbálhatod, ha még nem tetted).
3/3 anonim válasza:
én is meglepődtem,de igen van aki ezt használja!!! Én se gondoltam volna. Februárban kisfiammal kórházban voltunk,és ott ezt használják. Torokra,fogra. Kérdeztem a doktornőt és azt mondta nyugodtan használjuk fogzásnál!!!! Gyulladáscsökkentő,érzéstelenítő. Ecsetelni lehet,vagy befújni a fogat.Ja,és homeopátiás az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!