Kerültél már konfliktusba játszótéren?
Nem olvastam el a kommenteket, (jó sok van) így ha már valaki tanácsolta ezt akkor bocs. Fogj egy filctollat, ami nem jön le a műanyagról, és írd rá a babád nevét. Ha a gyerekek el is viszik a játékot, a jobbérzésű szülők vissza fogják vinni. Én ezt egy anyukától lestem el a játszón.
Nálunk egyszer olyan volt, hogy 11 hónapos babám ült a homokozóban, odajött egy kb 2 éves kisfiú, egyszerűen hanyatt lökte, és két kézzel megfogta a nyakát (mint a filmeken, amikor megfojtanak valakit) Kisfiamnak nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, én meg teljesen ledöbbentem, hogy hogy képes ilyet tenni egy 2 éves gyerek. Persze az anyja sehol nem volt:(
Én csak azt nem értem, hogy miért csinálsz ebből ekkora ügyet.
Tény, hogy vannak neveletlen gyerekek (nem is kevesen sajnos), akik nem kérdeznek, csak elveszik. Engem is zavar, ezért megtanítottam AZ ÉN GYEREKEMNEK hogy van az enyém, meg van a másé, és máséval kérdés nélkül nem játszunk.
De könyörgöm, MINDEN gyereket és szüleiket nem nevelheted meg! Ha ennyire bosszankodsz, csak egy dolgot érsz el, hogy magadat bünteted mások ostobasága miatt.
Én nagyon egyszerűen megoldottam, ráírtam a nevét filccel, és ha a gyerekek nem hozzák vissza, akkor összeszedem én. Ha a fiam máséval szeretne játszani, azt elkérem, vagy legalább megkérdezem, nem baj-e. Sőt, én a gyerektől szoktam megkérdezni, és csak utána az anyukájától - sosem volt ebből gond.
Értem, hogy mi zavar, de ez kb. olyan mint a környezetszennyezés: hiába élsz környezettudatosan, ha mások nem, nem lesz tisztább a levegő.
Szóval csak nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!