Kerültél már konfliktusba játszótéren?
azért majd felkészülhetsz arra is hogy a gyereked kezében kb. 10 olyan dolog lesz ami nem az övé és majd mész egyesével mindenkitől megkérdezni hogy: játszhat vele? mire a végére érsz a gyerek kezében semmi sem ellenben rajta fog ülni egy vadidegen motoron. Na ennél inkább jobb az ha mellette vagy ne adj isten játszol vele. Miért baj az ha a gyerekek játsznak a a másik játékával??
Nyilván az ember ha összesen 4en vannak a játszótáren akkor elkéri de 24 nél ez már nehézkes.
Mindegy majd meglátod. De a játszótér nem veszélyes nem kell félni tőle, az anyukák nem harapnak.
ui: Azért "lopásnak" nevezni mert elvesznek kölcsön egy homokózólapátot egy játszótéren...hát....
Ez téged minősít bocs.
Viszot remek megoldás akkor vidd el ha nincs lent senki így minde gondod megoldódik.
Ha egy gyerek 10 dologgal a kezében tud játszani az már nem semmi! 3 és fél éves a gyerekem de maximum 2 dolog van a kezében és ha mással akar játszani akkor azt amit pont fog eldobja. És miért kell egy gyereknek 10 dolog a kezébe? Talán mert a gyerek azt akarja, hogy minden az övé legyen? Ez nem a játékról hanem a birtoklási vágyról szól! Egyáltalán nem arról van szó, hogy a te játékaid közül senki semmit nem kap, hanem arról, amit sajnos a mai anyukák nem alkalmaznak, hogy felismerjük, hogy valóban azzal játszani akar a gyerek vagy "csak kell" és igen, én akkor azt mondom a gyerekemnek, hogy azt add szépen vissza mert itt nekünk már nagyon sok játékunk van és nem kell elvenni ami az övé!Nincs ebből tragédia!Én nevelem a gyerekem és nem ő nevel engem!
Az ilyen hozzáállás miatt nem tanul a gyerek semmit, mert ő irányít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!