Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Larissza nevet adnád? Igen,...

Larissza nevet adnád? Igen, nem. Miért?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 13:51
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Elgondolkodtató, valószínű más nevet választunk... még nézelődünk, van időnk.
2020. dec. 10. 20:18
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Magyar gyakori vezetéknevekhez nem passzolna nekem. Kiss Larissza, Nagy Larissza, Kovács Larissza, Hajdú Larissza, Rácz Larissza, Molnár Larissza, Horváth Larissza..

Plusz egyszer gyerekként jártam lovagolni a pacit akin lovagoltam is Larisszának hívták. Zavarna, hogy (számomra) állatneve van egy gyereknek.

2020. dec. 11. 20:57
 23/35 anonim ***** válasza:
46%
Nekem kedvenc nevem, adnám. Itt Vajdaságban nem nézne miatta senki se romának.
2020. dec. 12. 22:13
 24/35 anonim ***** válasza:
53%
Én adnám,szerintem gyönyörű, szívesen viselném is ezt a nevet. Olyan ragyog, élettelteli.
2020. dec. 13. 01:40
 25/35 anonim ***** válasza:
72%
24.vagyok,nekem még az jutott eszembe (nem olvastam a többi komnentet); hogy hangulatra nekem ez a Larissza név olyasmi, mint az Alexandra; de szóval nekem a Larissza az sokkal szebben hangzik, mint Alexandra.
2020. dec. 13. 20:55
 26/35 anonim ***** válasza:
72%

*de szal pl az Alexandra is jó név, de szal az nekem végülis inkább átlagos; a Larisszának meg van egy ilyen különlegesen bájosan szép csengése ennek a névnek véleményem szerint (Nem ismerek ilyen nevűt) Na, jó, leírom, a Larissza különlegesebb; csak azért nem mertem eddig így leírni, mert szal, nehogy valaki félreértse; hogy attól lenne különleges, hogy "különcködik", meg "kitűnik a sok névből", hanem maga a hangzásvilága különleges; a hangzása. Tehát pl ha lenne sok Larissza; ennek a hangzása akkoris különlegesnek számítana számomra.

Tehát nem a negatív értelmében különleges, amiről sokan úgy gondolnák, hogy "feltűnősködő" is;

Hanem hogy maga a hangzása önmagában különlegesen cseng. Tehát ez pozitív értelemben véve.

De egyébként szóval mielőtt valaki megijedne, nincs bajom egy szintig a direktbe' feltűnősködős nevekkel se; vannak azok között is jók; de tehát a Larissza nem ilyen értelemben különleges, hanem maga ahogy hangzik, egyénileg, minden többi névtől függetlenül.

2020. dec. 13. 21:00
 27/35 anonim ***** válasza:
80%
*Ja és elnézést kérek, ha valamit nem jól írtam, és megbántottam volna valakit, nem volt cél, szeretek mindenkit.
2020. dec. 13. 21:00
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó a hangzása, de valóban itthon nem annyira passzol. És nem adnám, már csak azért sem, mert először akkor hallottam, mikor nagymamám mesélte, hogy így hívták az unokatestvérét, aki 12 évesen meghalt vérmérgezésben. Mindig ez jut róla eszembe.
2020. dec. 14. 12:46
 29/35 anonim válasza:
100%
Biztosan nem adnám. Magyar embernek, Magyarországon, ez nem szerencsés név. Amúgy hogyan becéznéd? Lari?? Nem irigylem az olyan gyerekeket, akiket a szülei ilyen fura külföldi nevekkel látnak el.
2020. dec. 17. 06:44
 30/35 anonim ***** válasza:
Azért két külföldi név között is van különbség. Nem keresztel mindenki Dzseniferre, meg Brendonra.
2020. dec. 17. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!