Baj, ha a baba 4 csepp D-vitamint kapott véletlenül? Az adag napi egy csepp, ha jól tudom.
Figyelt kérdés
Tápszert kap egyébként, és abban is van D vitamin, legalábbis így tudom. Nagyon nagy baj, hogy 4 cseppet kapott ?2008. nov. 30. 19:19
1/4 anonim válasza:
SEMMI BAJ!Nyugi!!Ne adj neki akkor 3 napig!!!!!!Nekem így mondta a védőnőm,mert volt amikor 2 csepp lett véletlen! B
2/4 anonim válasza:
A papírja szerint igen veszélyes, könnyű túladagolni.
Sokan ki is öntik, ha több csepp megy bele..
De én is azt szoktam, hogy akkor nem adok neki másnap.
3/4 anonim válasza:
Képzeld, az én lányomnak az öcsém nemrégen egy kiskanállal ! adott egy csepp helyett. Félreértette. Persze ez kb 6-10 csepp lehetett. Na én egy darabig nem adtam neki, kb 2 hétig.. akkor még nyár volt és napon voltunk inkább sokat. Egyébként valóban káros a többletbevitel, mert akkor a várt hatás ellenkezője köv be. Te esetedben nincs semmi baj, tényleg ne adj most 4 napig neki D-t. Aztán megittátok a tanulópénzt, és most már figyeljetek oda. :)
4/4 anonim válasza:
Még annyit,hogy nekünk csak tápszeres a baba,minden másnap kell adnom a Vigantolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!