Mit lehet egy 9 hónapos gyerekkel csinálni az udvaron?
Hú de szépen beszélsz róla..
Jól feloltoztetni, amiben le is ulhet kicsit, megnezni a diokat, leveleket a foldon. Kutya, macska. Olben mutatni neki mindent is, hagy érjen a fakhoz, falhoz, keriteshez stb.
Ha járni fog is le kell hozzá hhajolnod, guggolnod és felvenni. Ha most nem tudsz semmi érdekeset mutatni neki, hogy tapasztalatokat gyűjtsön később se fogsz kreatívabb lenni.
Nem teljesen értem, hogy mi bajod, a vicces 'hurcolom a seggét'? Ennyire ne legyünk már fából, jó... Sokszor mondunk ilyeneket, szeretetből... 🤦♀️
Amúgy ez pont azt jelenti, amit leírtál, hogy mutatok neki mindent, de egy idő után unalmas, és menne mindenféle, amit még nem tud, és nem fogom ilyen hidegbe lerakni hogy na másszál...
Szinten zenész. Semmit nem tudok vele kint csinálni. Nem fogom a sárban meg a fagyban letenni. Babakocsiban utal lenni. Most már megvárjuk, hogy járjon. Nyáron elkúszott kint, de most már nem fogom letenni.
Hordozni nem bírom el. Ez van. Kibekkeljuk ezt a pár hónapot. 10 hónapos.
Jó szar anya vagyok én is. Márciusban már a földön kúszott, mászott. Túlélte😱😱 De még azt is, hogy koszos lett a keze.😱😱
Az meg megint mi, hogy nem viseli el a kesztyűt. Ráadod. Majd megszokja. Én kabátot, sálat, sapkát se adjak rá, mert nem szereti?🤦 Így nő fejetekre szép lassan a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!