Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig neveztétek babának...

Meddig neveztétek babának gyermeketeket?

Figyelt kérdés
9 hónapos a gyermekem. Egyszerűen már nem bírom babának hívni, mert szép magas, nagyon kihúzza magát amikor feláll, kB semmi babás nincs már benne, az arca is tök kisgyerekes nekem, de sokan még az egy évest is babának hívják. Nektek hol volt a határ?
2020. dec. 1. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is arcra elég hamar elvesztette a babás vonásait (pedig ő is korababa) De most 2 évesen is szoktam neki mondani, hogy gyere ide babám. Viszont ez csak becézés, nem tekintem babának. Viszont érdekes mert amíg tényleg baba volt addig valahogy nem állt a számra ez a becézés.
2020. dec. 1. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 2 éves koráig.

Akkor már beszélt, nem babaételt evett, nappalra kezdett szobatiszta lenni, egyedül is tudott öltözködni (bugyi, zokni, nadrág, póló, cipő). Tehát önálló lett és nem kellettek babás dolgokat csinálni vele.

2020. dec. 1. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Ó, a 4.5 éves lányomnak simán mondom néha, hogy baba, gyere :).

Ettől még tudom, hogy már nem baba, de jólesik mondani :).

2020. dec. 1. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
1 éves koráig mondtam rá, hogy a babám.De ha a viselkedését néztem volna, akkor még 1.5 éves koráig simán voltak babás tulajdonságai és a vonásai is inkább babásak voltak, szóval mondhattam volna rá, hogy baba.Úgy is hogy 9 hónaposan már járt.
2020. dec. 1. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem mondtam rá, hogy baba. A gyerekem, Anna, a lányom. Nem is értem, miért kellett volna rá a baba szot használni.
2020. dec. 2. 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:

2,5 èves korában us mondom, hogy “kicsi babám”

Amúgy kb 1 èvesig

Hiába ment már

Totyogó baba.

2020. dec. 2. 07:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Én sosem hívtam, neveztem babának 🤷‍♀️

Ha szó volt róla, nekem ő a fiam, így említettem.

2020. dec. 2. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!