Irigy? Mire? Hogy a gyereked az anyagiakon kívül semmit nem fog ismerni? 😂😂😂😂
Az én gyerekem úgy is megkap mindent, hogy nem halmozom el felesleges hülyeségekkel csak mert menőzni kell a rokonok előtt. Tudni fogja, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól. Értékelni fogja az élményeket, az együtt töltött perceket is. Megtanul vágyakozni, várni, örülni és értékelni a dolgait
2020. nov. 29. 13:12
52/76 anonim válasza:
Csóró-gazdag nem tökmindegy? Kérdésre kellene válaszolni, nem az firtatni villogni akar-e a játékával.
Kérdező, az anyagi helyzetedhez senkinek semmi köze, akaratlanul se reklámozd. Azért nem tartanak ott mint a férjed ezek a százforintos sarkcsillagok, mert ilyen sz*r alakok. Örülök a szerencsédnek, hogy mindent megadhatsz a gyerekednek! 31/apuka
2020. nov. 29. 13:14
53/76 A kérdező kommentje:
Annyira durva. Mi is el fogunk menni vele szegény gyerekeiket megajdekozni ha nagyobb lesz, el fogjuk neki magyarázni hogy neki milyen szerencséje van hogy meg tudunk neki venni mindent és hogy sok ember nélkülözik. Tudni fogja hogy meg kell becsülni a dolgokat stb. Azért mert valaki gazdag nem biztos hogy trollkodik a gyakorin vagy kamu vagy egy szemét ember. Vannak akik nagyon okosak és azért gazdagok vannak akik sokat dolgoznak, vagy esetleg örököltek.. Az én párom mind a 3... Az meg higy koltom más pénzét nem a ti bajotok. Nem én vagyok az egyetlen aki otthon marad a gyerekkel, nem dolgozik és apuka teremti meg a jólétet.... Amúgy is még csak 10 hónapos a pici. Szeretjük egymást és a gyereket is.... Nem tudom miért kell így szetszedni... Adakozunk, sokat segítünk a szegényeknek a környéken, de ha ti is megtehetnerek valószínűleg ti sem tennétek másképp. Félre is teszek ymegveszek minden szükséges dolgot, de ha marad havi mondjuk 1 millió ezen kívül, akkor még jó hogy megbeszek a gyerekemnek mindent amit tudok.... Na de mindegy. Úgyis negatívan álltok hozzá. Csak ötletekre lettem volna kíváncsi hogy mit lehet egy picinek venni karácsonyra. Ami egy picit nagyobb dolog és nem épp egy hintaló vagy formabedobo....
2020. nov. 29. 13:19
54/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló. Látszik hogy férfi vagy és nem egy kötekedő némber! A férjem éjt nappala téve dolgozik, meg persze egy kis szerencséje is volt. Nekünk sem mindig minden tökéletes az életünkben , senkire nem tartozik de itt névtelenül elmondom hogy édesanyám rákos beteg. Nála már a pénz sem segít. Úgyhogy minden családban vannak gondok. Hol kisebbek, hol nagyobbak. Mindenkinek megprobalok segíteni ha tudok, a gyereket meg imádom és tudom higy néha kicsit túlzásba viszem... Talán nem is kellett volna a pénzt megemlitenem mert nem hittem volna higy ennyire szetszednek... Megprobalok nem foglalkozni a rengeteg negatív kommentel. További szép napot!
2020. nov. 29. 13:23
55/76 anonim válasza:
"Ebben igaza van,de nagyon szeretnék neki venne valami szépet. Itt lesz az egész család és nem akarom higy mindenki azt nézze higy a gyerek nem kap semmit vagy valami bovli, olcsó...."
Ha nincs ez a hozzászólásod, akkor talán másképp állnak hozzá a válaszolók.
Ebből az jön le hogy az a fontos, a család előtt villogni lehessen. Pedig az kéne hogy fontos legyen, a gyereket mi teszi bokdoggá.
2020. nov. 29. 13:26
56/76 anonim válasza:
Neked a hintaló vagy a formabedobó pici dolog, de hidd el, a gyerekednek most ezek a fontosabbak a fejlődése szempontjából. Olvass utána, egy formabedobó vagy egy hintaló miért fontosak, minek az alapját teremtik meg. Autózgatni ráér később is. A formabedobó megtanítja a legalapabb formákat, mi mibe való, így tanulja meg, hogy a vékony postaláda nyílásába beleillik a lapos levél, a labda elfér a kosárlabdahálóban. A hintalovon, ahogyan mozog rajta, megtanulja a szemével a térlátást, ha előre billen, közelebb kerülnek a dolgok, ha hátra, akkor hátrálnak. Neked ezek már alap dolgok, neki a legnagyobb újdonság az életében jelenleg. Tiszteld a korát, hogy még nem ismeri ezeket, és értékeld a kicsit is. 3 év körül pedig jöhet a csodaautó, akkor már tudni fogja, hogy mi az.
2020. nov. 29. 13:28
57/76 A kérdező kommentje:
58. 3 különbözik formabedoboja van, építő piramis stb... De a hintaló esetleg nem rossz ötlet! 😉
2020. nov. 29. 13:34
58/76 anonim válasza:
Kis butus kérdező. Nem azzal van a gond, hogy tehetősek vagytok hanem a stílusoddal és ahogy ezt előadod.
Amúgy meg tényleg mért a gyk népétől várod az ötletet? Keress hasonló kaliberű emberkét akinek szintén ez a gondja. Itt nem hiszem hogy sokaknak van ekkora gondja, ezért nem kapsz választ. Azt hittem, hogy fenszi-menci közegben mozogtok ahol egymásra licitálva akartok felvágni.
2020. nov. 29. 13:35
59/76 A kérdező kommentje:
Hat azért annyira nem... Nem szeretem a többi embert. Föleg nem az ujgazdagokat... Persze a szomszéd mindig mindenben megprobal felénk kerekedni. Ő már az egész házat kivilagitotta, azt hiszi hogy nagykn menő, de elb.. a mert holnap megveszem az összes egot a tescoban aztán meglatjuk hogy ki a fasza gyerek. 😂😂 Most már tényleg mennem kell. Kész az ebéd! Puszi nektek!
2020. nov. 29. 13:43
60/76 anonim válasza:
Remélem ez egy kamu kérdés és neked nincs gyereked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!