Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehetne venni karácsonyra...

Mit lehetne venni karácsonyra az egy éves babámnak?

Figyelt kérdés

Valami nagyon szépet szeretnék neki venni, amivel majd sokat tud játszani. Kisfiú, 1 éves lesz december végén.

Én elektromos autóra gondoltam de a párom nem akarja mert hogy nincs elég hely a lakásban. Az ár kB 100.000 ftig gondoltam.

2020. nov. 29. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
92%
#10 vagyok. Nem Gucci hintalovat, hanem ilyen standard fa hintalovat. 10000 ft.
2020. nov. 29. 00:57
 12/76 anonim ***** válasza:
78%

Hát én gondolok arra pl hogy nekünk volt olyan ilyen szivacsos,de vízlepergetős kis könyvünk (olyasmi anyaga volt mint egy strandi felfújhatós matracnak; olyan puha, kívüről meg ilyen matracanyag:)) , kettő, most hirtelen rákeresve nem találtam a neten :Babar és a Színek, Babar és a SZámok; na, és tehát akkor ezt lehet lapozgatni így a gyerekkel, hogy nézd, itt a kis elefánt, nézd, piros a sapkája, nézd, focizik, nézd, sárkányt ereget. Ja meg amúgy egy sor szöveg van minden képhez írva benne, hogy "Artúr káposztát főz". Meg ilyenek:):):)

Tehát pl valami képeskönyvnek szerintem örülne. :) Vagy mondjuk vannak azok a nagy ilyen enymásba illeszthető szivacslapok; lehet belőle szőnyeget is csinálni, meg kockát is; a gyerek össze is rágcsálhatja, ha éppen úgy akarja. Vagy valami zenélő kis izét; csak ne legyen túl hangos, mert ha a gyerek gyakran benyomja rajta a bekapcsológombot, vagy felhúzza, és mondjuk nagyon zajos a szerkezet; akkor már mondjuk egy idő után idegesítő lehet. Nálunk öcsém egyszer kapott egy kívülről plüss játékcsirkét, volt benne egy gomb; és ha megnyomtuk, brutálhangosan zenélt. :D Tehát ezt pl nem ajánlom. :):) Vagy mondjuk valami labda; és akkor ültök egymással szemben, és akkor gurigatjátok. :):) Vagy valami egyéb képeskönyv tehát. Anyám egyszer azt mondta, hogy a legkisebbeket még a könyveknek a sztorija nem érdekli, csak így a képek, hogy "Itt a cica, miáu", "Itt a kacsa, háp, háp," meg satöbbi. De később meg pl el is lehet mesélni neki a sztorit; bár lehet, hogy egy évesen már vevő rá, lehet, hogy ez gyerektől függ, lehet, hogy van olyan is, akit még csak a képek érdeklik, és lehet, hogy van olyan, akit pl a mellettük lévő kis versikék is,meg satöbbi. De azt mondjuk el lehet mondani, hogy pl a gyerekek labdáznak a képen, a Pistabácsi megeteti a lovakat, a Mari néni megöntözi a virágokat. Tehát ilyen egyszerűbbeket szerintem mindenképpen simán lehet. Vagy pl lehet még ilyen gumiállatkákat, akár csipogósat, akár hangnélkülit, pl gumikacsa meg ilyesmik, de ebből tehát nem csak kacsa-féle van , nekünk volt, cica, teknős, meg még rengeteg ilyen. Vagy pl nem tudom, mennyire érdekelnék egymásba illeszthető színes kockák pl. Vagy mondjuk egy olyan, hogy van műanyagból egy ilyen, hát nem gömb, de most nevezzük annak, és akkor az oldala lyukacsos, és akkor vannak bele formák, amiket a gyerek megtalálhatja, hogy melyik lyukon kell bedobni azt az adott alakzatot. És akkor van rajta egy ilyen ajtó is, amin könnyen ki lehet szedni. Tehát van rajta egy ilyen karika, azt letekered, és akkor ki lehet belőle szórni. Ja és pl a darabok mondjuk akkorák, hogy a gyereknek nem fér be a szájába, nem tudja lenyelni. Vagy pl van ilyen kulcsos játékautóban is. Tehát, hogy pl a piros, háromszög forma kulcs nyitja a motorháztetőt, a zöld hengeralakú az ajtót, stb.

2020. nov. 29. 01:09
 13/76 anonim ***** válasza:
96%

Abszurd.

Egy éves gyerek. Vegyél valami fejlesztő játékot, vagy egy kabàtot...

De 100ezerért, tényleg csak villogàs

2020. nov. 29. 01:59
 14/76 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is egy éves lesz a kisfiam, de ilyeneket szerintem még értelmetlen lenne venni, semmi nincs benne amit élvezhetne.

Hiába ül és áll stabilan ameddig járni nem tud a kisautó csak porosodni fog. 2-3 éveseknek való.Kúszó babának pakolászós játékot tudok elképzelni, azt is veszek.

-Én most vettem neki puha építő kockákat (clemmy baby, kis dobozban van 20 darab. Pakolhatja, rághatja szabadon).Ezt mindenképpen javaslom, ha nagyzolni akarsz legfeljebb veszel neki egy drágábbat.én a használhatóságot néztem.

De lehet még fejlesztőnek például:

-Baba játszó poharakat,amiket egymásra és egymásba rakhat.torony építésre van.

-pár darab formával ellátott forma válogató.Kör,kocka,háromszög,csillag,nem sok forma kell inkább azok is rághatóak legyenek, még az a korszak van. :)

-Beszélő kabalákat mint pl a fisher price tanuló kutyusai.Van még két nyelvűben is. Az enyém nagyon szereti benne a vidám dalokat, tapsol neki. :)

-kicsiknek való kinti-benti hinta. Igaz, hogy ez nem fejlesztő játék, de valamelyik baba szereti.

-Kicsiknek való hintaló. Babafotelesbe nyugodtan teheted már, ha stabilan ül.

-Babafotel.

-Baba sátor.Van bentre való is, ha meglesz 1,5 éves vagy mellette maradsz ameddig játszik lehet labdákat tenni bele és labdamedence :)

Ilyesmiket érdemes még. Amit lehet fogni, nyúzni, rágni, dobálni, hallgatni.

2020. nov. 29. 02:08
 15/76 anonim ***** válasza:
94%
Uh kihagytam a baba hengert az mozgásfejlődésre nagyon hasznos cucc! Még sokáig :D
2020. nov. 29. 02:09
 16/76 anonim ***** válasza:
96%
Amit linkeltél auto, annak semmi értelme, nem tud vele egy egy éves játszani. Ha valaki ilyennel akarna villogni a rokonok közül, jót mosolyognék rajta. Sok jó ötletet kaptál, vegyél neki valami fejlesztő játékot.
2020. nov. 29. 03:48
 17/76 anonim ***** válasza:
96%
Most magadnak akarsz örömet okozni, vagy a gyereknek?
2020. nov. 29. 04:52
 18/76 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg 100 ezret költenél egy olyan játékra amire rá se néz? A legtöbb gyerek ebben a korban a felnőttek dolgai érdekli. Az én gyerekeim elvoltam a tv távirányító a de még a szemüvegtokommal és egy ásványvizespalackkal is órákig
2020. nov. 29. 07:02
 19/76 anonim ***** válasza:
96%
Majdnem ajánlottam pár dolgot, de rájöttem felesleges...
2020. nov. 29. 07:17
 20/76 anonim ***** válasza:
89%
14 a hinta is fejlesztő. Olvass csak utána. Ugyan hasznos 😁
2020. nov. 29. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!