Hogy szedjem ki az almalét a babaruhából?
Figyelt kérdés
Folyékony Vanish-sel nem jött ki :(2008. nov. 30. 09:53
1/2 anonim válasza:
Nekem a vanish mosószappan változata sokkal jobban bevált. Be szoktam kenni a foltot, hagyom egy kicsit állni, majd újra bekenem vele és kézzel kimosom. Elég sok makacs foltot tudtam így kimosni, mondjuk volt ami csak második, harmadik mosásra tünt el teljesen.
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szió!
A Vanish szappan nekem is bejött, de most az Ariel folttisztítója a favorit. Az én gyengém az anyatej, illetve az anyatejes büfi folt volt, amit semmi mással nem tudtam kiszedni, csak ezzel. Bejött még alma és őszibarack foltoknál, na meg zsíros, olajos pacáknál is.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!