Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoltatok/szolnatok, ha...

Szoltatok/szolnatok, ha ultetnek, leptetnek a babat, vagy semmi kozom hozza?

Figyelt kérdés

Kozeli csaladtagrol van szo, mar 4-5 honaposan felultettek, es leptettek a gyereket. A hazaspar egyik tagja csinalja ezt, a masik eredetileg ellenezte, tehat tud rola, hogy nem jo, de mar o is csinalja. A kicsi amugy a mozgasfejlodest tekintve teljesen atlagos, de borzaszto latni, ahogy ultetik fel, mikor o dolne el, es leptetik, mikor meg a kuszas sem megy. Mivel tisztaban vannak a jelenlegi ajanlasokkal, es ez nem tartozik a testi epseg veszelyeztetesebe kozvetlenul, igy ugy dontottem, nem szolok bele, de nemtudom, jol tettem-e. Meg ha bele is szolnek, nem tudom emiatt lenne-e barmi ertelme. En is utaltam, mikor anno beledumaltak, hogy mit hogyan csinaljak.

Most az erdekelne, hogyha voltatok hasonlo helyzetben, ti mit tettetek, es hogyan fogadtak, ha elmondtatok a velemenyeteket?

2020. nov. 21. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

Sógornőm is csinálta. Kis korkülönbség van az én és az ő gyereke között, mi jártunk dévényre, mert a mi gyerekorvosunk együtt dolgozik egy dévényessel és minden babát elküld hozzá. Nekem mondta a dévényes, hogy mit hogy csináljak és mit ne csináljak a gyerekkel.

Én egyetlenegyszer, tényleg nem ilyen utasító módon, hanem segítő szándékkal próbáltam ezeket átadni a sógornőmnek, és javasolni, hogy vigye el ő is a dévényeshez a picit, de nem érdekelte... itt le is zártam, soha többet nem szóltam bele, hogy mit hogy csinálnak.

Viszont ha egyszer sem próbálom meg, akkor lelkiismeretfurdalásom lett volna a pici miatt...

Egyébként nagyon feszes izomzatú volt a fiuk, így 5 hónaposan ha lábra állították, akkor megállt a gyerek. Ez persze úgy maradt meg a családban, hogy a gyerekük már 5 hónapos kora óta áll és jár....

Egyébként még 20 hónaposan sem tudott normálisan járni.

2020. nov. 22. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!