Hol lehet kapni babák fogzását elősegítő borostyán láncot?
A babád még nem babonás.
Ha egy szép míves láncot teszel a nyakába válogatott pattogatott kukoricából, vagy valami más rágcsálnivalóból - azzal többre megy.
Jó, hogy nem már lópatkót vagy nyúllábat akasztasz a nyakába.
Nekünk van láncunk.Amikor elkezdett óránként kelni a foga miatt,akkor levettem a nyakából és azt mondtam,h jó nagy hülye vagyok,hogy ilyenre kiadtam ennyi pénzt.Onnantól kezdve a rossz még rosszabb lett,patakokban ömlött a nyála,és az addig is nyugtalan baba kezdett elviselhetetlen lenni.
Én innét rendeltem: [link]
Az első válaszadónak: Addig amíg nem próbálta,addig ne mondja azt hogy nem segít.Ráadásul több száz éves gyógymódokra ne mondja azt,h humbuk.A borostyánt homeopátiás szerekben is alkalmazzák.
Amit még érdemes szerintem kipróbálni az a viburcol homeós kúp.Nekünk az is bevált.A dentinoxot viszont akár a hajamra is kenhettem volna.
Utolsó válaszolónak köszönöm. Nekem ajánlották ezt a láncot, gondoltam megérdeklődöm mielőtt megvenném.
Első válaszoló vagy férfi volt, vagy fogalma nincs arról, hogy milyen nehéz egy kisbabának a fogzása.
Üdv.
Éjszakára nem szabad rajta hagyni (szerintem), tudjátok azt nem értem, ha Ausztriában gyógyszertárban lehet kapni, akkor nálunk miért csak interneten keresztül rendelhető meg??
Nem tudom, jó-e, de 3.-ik hete éjszakázunk az 5 hónapos fiammal és szeretném megkönnyíteni neki ezt a folyamatot.
Leírás alapján mindegy, hogy milyen színűt vesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!