Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet kapni babák fogzását...

Hol lehet kapni babák fogzását elősegítő borostyán láncot?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 01:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

A babád még nem babonás.

Ha egy szép míves láncot teszel a nyakába válogatott pattogatott kukoricából, vagy valami más rágcsálnivalóból - azzal többre megy.

Jó, hogy nem már lópatkót vagy nyúllábat akasztasz a nyakába.

2008. nov. 30. 02:37
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
hehehehehe ez jooo!
2008. nov. 30. 03:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

www.borostyanlanc.hu

üdv

2008. nov. 30. 07:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van láncunk.Amikor elkezdett óránként kelni a foga miatt,akkor levettem a nyakából és azt mondtam,h jó nagy hülye vagyok,hogy ilyenre kiadtam ennyi pénzt.Onnantól kezdve a rossz még rosszabb lett,patakokban ömlött a nyála,és az addig is nyugtalan baba kezdett elviselhetetlen lenni.

Én innét rendeltem: [link]

Az első válaszadónak: Addig amíg nem próbálta,addig ne mondja azt hogy nem segít.Ráadásul több száz éves gyógymódokra ne mondja azt,h humbuk.A borostyánt homeopátiás szerekben is alkalmazzák.

Amit még érdemes szerintem kipróbálni az a viburcol homeós kúp.Nekünk az is bevált.A dentinoxot viszont akár a hajamra is kenhettem volna.

2008. nov. 30. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most rendeltem a borostyanlanc.hu-n kedvesek irj nekik, ha kérdésed van.
2008. nov. 30. 13:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak köszönöm. Nekem ajánlották ezt a láncot, gondoltam megérdeklődöm mielőtt megvenném.

Első válaszoló vagy férfi volt, vagy fogalma nincs arról, hogy milyen nehéz egy kisbabának a fogzása.

Üdv.

2008. nov. 30. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Állítólag tök jó dolog a borostyánlánc. Nekem egy német barátom is ajánlotta, azelőtt soha nem hallottam róla. Náluk gyógyszertárban is lehet kapni, úgyhogy biztos nem hülyeség. Én is kipróbálom majd a babámon.
2008. nov. 30. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kérdeznék a válaszolóktól: pontosan hogyan fejti ki a hatását? Rágcsálja a gyerek, vagy egyszerűen csak a nyakában lóg? Komolyan érdekel! Nem feszül meg nagyon a nyakán, ha tekergőzik? Nem akad bele?
2008. nov. 30. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
AZT HISZEM ENGEM IS ÉRDEKELNE A LÁNC, MERT MÁR TISZTA ZOMBI VAGYOK, HOGY A LÁNYOM ÓRÁNKÉNT FELKEL ÉJJEL. BOCSI, HA HÜLYESÉGET KÉRDEZEK, DE A BOROSTYÁN TULAJDONKÉPPEN MIRE ÉS HOGYAN HAT? IGAZSÁG SZERINT MI NEM BIZTOS, HOGY A FOGACSKÁK MIATT ÉJSZAKÁZUNK, MERT MOST AZ 5. FOGA JÖN, ÉS AZ ELSŐ 4-ET SZINTE ÉSZRE SEM VETTÜK. NÉZEGETTEM AZ INTERNETEN, ANNYI SZINŰ VAN...MINDEGY MILYET VÁLASZTOK?
2008. nov. 30. 22:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Éjszakára nem szabad rajta hagyni (szerintem), tudjátok azt nem értem, ha Ausztriában gyógyszertárban lehet kapni, akkor nálunk miért csak interneten keresztül rendelhető meg??

Nem tudom, jó-e, de 3.-ik hete éjszakázunk az 5 hónapos fiammal és szeretném megkönnyíteni neki ezt a folyamatot.

Leírás alapján mindegy, hogy milyen színűt vesz az ember.

2008. dec. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!