Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este sír a 2 hónapos...

Minden este sír a 2 hónapos babám! Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Menetrendszerűn este kb. 10-11-ig, változó, hogy hány óráról. Ma pl. délután 5-től mar nem aludt. Fürdés (7 óra) utan cici, azóta ordít. A hasa fáj! De eddig? Úgy ordít mint akit ölnek. Nagyon sajnálom. Infacolt, biogait kap, minden mást is próbáltam.
2020. nov. 14. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyatejes ha jol olvastam. Nekem 7 hetes a fiam. 3 hetesen orditott este mindig a hasatol. Azonnal abbahagytam minden tejtermeket, mert sok joghurtot, kefirt, tejet, sajtot osszeettem, gondoltam milyen jot tesz a tejemnek. Ettol orditott! 1-2 nap alatt kiurult belolem es sokkal jobb lett!!! Azota persze van hogy sir (lefekveskor mindig szerintem) de tudom hogy nem a hasa! Mashogy sir azota! Nem a fajdalomtol hanem mert faradt es eleg volt mindenbol. Azota egy kanal tejfolt nem rakok az etelembe, mandulatejjel iszok koffeinmentes kavet, rizstejjel keszul a krumplipurem, Alpro/szoja joghurtot eszek . A bore tele volt kiutessel,azota teljesen tiszta. Hatha nektek is a tejfogyasztasod a gond. Este egyszer kap espumisant bio gaia-val, ennyi.
2020. nov. 15. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Miután én is mindent próbáltam nekünk végül a Mira baby víz segített az 3 hónapos kortól adható. És 300 Ft 🤔
2020. nov. 16. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!