Mindig beszéltek, meséltek, mondókáztok, énekeltek a 2 hónapos babátoknak, amikor ébren van? Hogy telik egy napotok?
Van napirendetek?
Meséltek milyen a ti ennyi idős babátok?
Már amikor a hasamban volt, énekeltem és mondókáztam neki :D
Az esti rutinon kívül még nem nagyon volt ilyenkor napirendünk, az egész nap az alvásról-evésről-setáltatásról szólt.
2 hónaposan még javában szenvedett a hasalás miatt, el voltam foglalva azzal, hogy motiváljam a képekkel, játékokkal. Tornáztattam és nagyon sokat bújtunk össze.
Már egy éves, szaladgál mindenfelé és a mondókákat, dalokat még mindig imádja :)
2 hónaposan pont “karantén volt, online kerekítőztem a naggyal.
4 hónaposan vittem őt is.
A nayobbiknak olyan 4 hónaposan kezdtem..
2. Vagyok leragadtam
A mondóka -éneknél
Beszélni egyfolytában..
Mit csinàlok, hova viszem
Mi lesz
Mit mutatok.
#4 es:
Es sírni nem szokott? Ennyire beállt a napirend?
Nem mindig, de azért sokat. Az énekléstől mindkettőnek azonnal fülig ért a szája, bármilyen hamis is volt 😅
Fiam már 4,5 éves, a lányom 5 hónapos, szóval a kérdésben lévő 2 hónaphoz képest már ő is nagy, de amikor 2 hónaposak voltak, és épp nem ettek vagy aludtak, akkor jellemzőén "beszélgettünk", általában úgy, hogy hasra voltak rakva. Szerencsére nekem mindkettő szeret(ett) hason lenni, mindkettő jól elvolt/elvan önállóan is ha kell(ett), és mindkettőnek jó (volt) az alvókája is. Nekem is mákom van velük, jó természetűek nagyon. Mondjuk a lányom még pici, de remélem, nem fog "elromlani" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!