Stokke fa etetőszékbe hány hónaposan tehetem bele kisfiamat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 15:38
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Az elsőbe 6 hósan,bár ez sem a legjobb fazon. A másodikba soha,mert nagyon kényelmetlennek tűnik.
3/5 anonim válasza:
nekem is ilyen van, utálom, megbántam. Én 7 és fél hüsan tettem bele először. Sajnos nincs saját előtálcája , így ha magától fog enni akkor gondban leszünk mert nem tudjuk az asztal alá tolni kényelmesen. Gondold meg azért a vásárlást, vagy mérd le az asztalotokat. Kislányom tud egyedül ülni, de nem magától ül fel... ezért vártunk vele ennyi ideig. Most szépen ül benne és minden kaja a padlóra potyog ha bénázok vagy a nacijára, mert nincs előtálcája...
4/5 anonim válasza:
Neekm sima fa etetőszékem van(asztal+kisszék lesz belőle), nem ilyen dizájnos, drága(mellesleg nekem ez nem is tetszik),a lányom 6 hónapos kora előtt felült magától, úgyhogy akkortól használtuk.
Addig meg nem kellett semmi, mert csak cicizett.
Amyg nem tud magától ülni, nem hiszem, hogy jó ha belerakod.
5/5 anonim válasza:
előző
és az enyémnek van tálcája is:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!