Inkább keljen korán, 6-6:30 körül a babád, és így feküdjön korán, hogy este legyen időd mindenre, vagy inkább keljen később, hogy tudjál tovább aludni, esetleg akkor házimunkát csinálni?
Nálunk az első van és tökéletes így. Korán kelek egyébként is, mert a nagyobbat is el kell indítani suliba reggel, este pedig így tudunk kettesben is lenni a férjemmel.
2020. nov. 13. 21:15
5/13 anonim válasza:
A korán kelős. Nekem az nem túl korai, kialszom magam. És így viszont tudunk kicsit még kettesben lenni este a férjemmel.
2020. nov. 13. 21:18
6/13 anonim válasza:
Második...
Este van időm,20:30 kor alszik mindenki.
De inkább aludnék reggel 6-nál tovább..
2020. nov. 13. 21:26
7/13 anonim válasza:
Reggel fel 8-ig alszik, este fel 9-kor alszik. A nagyobb este fel 10-kor.0
2020. nov. 13. 21:27
8/13 anonim válasza:
Most 8-kor van takarodó, és 6 körül ébresztő. Csak tudnám minek kel fel őfelsége, ugyanis 1 óra múlva már aludna vissza. De addigra nekem meg kinyílt a csipám.
Mondjuk nem panaszkodok, átalussza többnyire az estéket.
Ha válaszhatnék a 2.-at választanám, szeretnék tovább aludni.
2020. nov. 13. 21:35
9/13 anonim válasza:
Én is szeretek sokat és sokáig aludni. Az első 6 hónap nagyon brutal volt, egyben 2 órát nem aludtam éjjel se én se a baba, kB másfél órankent cicizett, nappal meg semmit se aludt max 20 percet azt is úgy h 2 x 10 perc.
Viszont most hogy be töltötte a 6 hónapot este 6 körül le fekszik, reggel 6 kor eszik és vissza alszik fel 9 ig. Na hát így már nem panaszkodom. Persze nappal továbbra sem alszik. De már megszoktam :)
2020. nov. 13. 21:45
10/13 anonim válasza:
Minden reggel 4-kor kelnek a cicák, arra felsír a baba, arra a kutya elkezd ugrálni. Férjem viszi a kutyát futni, én a babával vagyok. Hazaér párom, átveszi a babát, míg a kutyusnak, cicáknak enni adok, aztán ő megy munkába fél 6 fele. Szegény szomszédaink :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!