Nem tudok dönteni, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 15:48
A kérdező szavazást indított:
Adél
Alexa (vagy Alexandra)
Csilla
Krisztin
Krisztina
58 szavazat
1/6 anonim válasza:
Én nem fogok fikázni, mint egyesek. Ez az én véleményem.
1. Nekem a Krisztina és a Krisztin a number one. Nem is gyakoriak, de nem is ritkák, ráadásul nem Dzsomilla, meg ilyenek.
3. Nekem ezen a helyen az Alexa van. Egy Alexát ismerek, és nagyon jó benyomást keltett, vele mai napig jóba vagyok egyébként.
4. Negyedik helyen számomra a Csilla van.
5. Van egy Adél nevű ismerősöm, osztálytársak voltunk. Utáltam a csajt, lehet ezért utálom a nevet is.
2/6 anonim válasza:
Pont, mint az első válaszoló :)
3/6 anonim válasza:
Nekem a Csilla tetszik legjobban mert imádom a magyar neveket, főleg az ilyen szép jelentésüeket.
Utána jön a Krisztina. Minden korosztályban megállja a helyét eme szép klasszikus.
Az Adél is elfogadható számomra.
A Krisztin és az Alexandra nem tetszik.
4/6 anonim válasza:
Csilla vagy Krisztina, de nagyban függ a családnévtől.
6/6 anonim válasza:
Az Alexa nálunk is sokáig versenyben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!