Leila, Léna vagy Kamilla? Nem tudunk dönteni a három név között, ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 06:38
1/19 anonim válasza:
Mindhárom gyönyörű :) A Kamillát a Milla beceneve miatt szeretem nagyon. A Leila és a Léna is nagyon tetszenek. Szerintem a Leila kicsit különlegesebb, a Léna ma már átlagosabb.
3/19 anonim válasza:
Mind tetszik.
1. Léna
2. Leila
3. Kamilla
4/19 anonim válasza:
Lena
Kamilla
Leila
Ez lenne a sorrendem
5/19 anonim válasza:
Szia !
ó hanyadik hétben vagy ? Mi 36 hm
Nekünk Kamilla lesz :)
6/19 anonim válasza:
Leila (személyes kedvenc és elég ritka)
Kamilla (nagyon szép és szintén nincs még olyan sok belőle)
Léna (ez is tetszik, de nagyon sokan adják manapság)
7/19 anonim válasza:
Szép a Leila, tetszene, de kisebbségi körökben elég gyakori, legalábbis én sokszor hallottam már boltban, utcán tőlük. Így az nekem nem tetszik. A Kamillát többféleképpen lehet becézni, de anélkül is szép, nőies név, nekem a három közül az tetszik legjobban, de a Léna is szép.
10/19 anonim válasza:
Nekem a Kamilla tetszik legjobban, kedves, lágy, kifinomult névnek gondolom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!