Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Eközött a három név között őrlődünk és lassan közeleg az idő, de nem tudunk dönteni. Normális válaszokat!2020. aug. 25. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Nina
Natasa
Nara
81 szavazat
1/13 anonim válasza:
Egyiket sem.
Nina : én a pinámat hívom így.
Natasa : túl oroszos
Nara : japán város
2/13 anonim válasza:
Sok energiát és kreativitást feccelhettetek bele a névválasztásba, ha 3 aktuális celeb gyerekének a nevéig jutottatok csak és még ebből sem megy a választás. 😂
3/13 anonim válasza:
Egyiket sem. Ha e 3 van csak, akkor inkább Natasa (habár ez sem magyar név, de erre mondanám meg első pillantásra, hogy név).
Ilyen alapnevek, mint pl Linda nem jutott eszetekbe?
4/13 anonim válasza:
Látom dúl a jóindulat. Szerintem nem rossz nevek, ne hallgass a sok negatívra.;) nem annyira tucatnév mint a Hanna,Anna,Zoé stb. Minden második gyereket így hívnak.
6/13 anonim válasza:
A Ninát választanám, nekünk is a listán van.
A Natasa szerintem rémes.
A Nara sem rossz.
7/13 anonim válasza:
Nara egyáltalán anyakönyvezhető Mo-n?
9/13 anonim válasza:
Én szülés előtt 1nappal döntöttem el,hidd el tudni fogod :)
Ne halgass senkire.
Az én lányom nevét mindenki ellenezte,örülök,hogy nem hallgattam senki véleményére.
Apollonia nevet kapta 😊
10/13 anonim válasza:
A Nina nekem is kedvenc, viszont itthin nem adnàm. A többi nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!