Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan szülő akinek a...

Van itt olyan szülő akinek a gyermekét műteni kellet?

Figyelt kérdés

Kisfiam 18 hónapos és az arcán keletkezett egy jóindulatú daganat,ami ha már kicsit hozzáér valami vérzik!

Az orvos azt javasolta,hogy vetessük le,mert úgy se fog másképp elmúlni!Nagyon félek a műtéttől,miként zajlik egy ilyen?

Nagyon megviseli a babát?

2010. aug. 10. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk nem kellett szerencsére semmi ilyesmit csinálni,viszont egy ismerősünknek a babája 6láb és kézújjal született,így megműtötték pár hetesen.Nem lett beje a babának(pedig ez már kb. 7 éve volt),jól viselte az altatást is,midet,szerintem ne aggódj,nagyon szívósak ám ezek a kisemberek:)
2010. aug. 10. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A fejen nem szerencsés,ha van egy ilyen daganat,akár jóindulatú,akár rossz.Én egy 14 éves lány vagyok,és 6 éves koromban műtöttek egy szintén "jóindulatú" daganattal,ami a könyökömön volt,és hát elég nagy méretű volt.Nem tudták pontosan megállapítani a dokik,de azt mondta a műtőorvos,hogy ciszta..meghogy minden volt benne.Meghogy tényleg le kell vetetni,mert nem múlik el.

Fontos,hogy jó orvost válasszatok,az altatóorvosnak is jónak kell lennie,beszélni kell mindenféle gyógyszerlaergiáról,ha van,ha nincs.Mindenféle gondot,bajt elkell mondani az orvosnak.Azt is megkell mondani,ha fáj a torka a fiadnak.Nekem is fájt valamelyik gyógyszertől vagy én nem is tudom,mitől,de rossz érzésem volt.Aztán adtak rá gyógyszert,és elmúlt.Amúgy nehezen múlt volna el.

Igaz én 6 éves voltam,de szerintem a te 18 hónapos kisfiad is kibírja.

Sok szerencsét,és jó egészséget kívánok a továbbiakban!

Mihamarabbi időpontot kérj a műtésre!!Annál jobb!

Megkönnyebbülés lesz látni majd a fiadat egészségesen,mindenféle daganat nélkül!

2010. aug. 10. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
7 hónaposan műtötték a kisfiam koponyáját, 2 napig voltintenzíven,utána elkapta a rotavírust, a műtétet nagyon jólviselte. Előtte nap vérvizsgálat,megnézik hogy nem beteg e,mert akkor elmarad a műtét,hajnalban ehet utoljára, általában elsőnek műtik a kicsikat, én vetköztettem le a műtő előtti előkészítőben, adtam egy rugit, amibe ők öltözették műtét után, elvitték a kezemből és műtét után szlta, hogy jól sikerült, felébresztették, és a kezembe adták, nyöszörgötnagyon, de énekeltem neki és ettőlmegnyugodott. A mentővel már nem mehettem, az intenzívre 1-2 óra után mehettünk be.
2010. aug. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!