Rögtön fogadtatok család tagokat, ahogy haza jöttetek a kórházból a babával? Mi úgy beszéltük a férjemmel hogy 3 napig szeretnénk csak 3asban lenni kicsit nyugton lenni a kórházi napok után.
13. Hát a kórházban az, hogy egy zsúfolt ebédlőben lehetett fogadni a látogatókat, ott ücsörögtem több órát, császár után nem egész egy nappal. Messziről jöttek, Anyu hozott enni, nem mondhattam 5 perc után, hogy nem bírom, pedig elég rosszul voltam, és az is zavart, hogy ott van sok idegen is.
Itthon nekem nem segítettek, hoztak ebédet, de kértek kavét, teát, megterítettem nekik is, utána elpakoltam a mosogatógépbe, pedig 5 nappal műtét után tényleg rossz volt olyan mélyre hajolni. Anyu behozta a sarat, fel kellett mossak utána (ő tényleg idős már, nem olyan mint egy fiatal nagyszülő), ücsörögtem velük a konyhában, és nehéz volt nekem is ez a szoptatás dolog.
Az nagy segítség volt, hogy a kutyát megsétáltattàk, mert januárban 5 napos babával még nem mentem volna ki hosszabb időre.
Viszont kb egy hét után már full jól voltam, és mindezek nem lettek volna megterhelők. Szerintem ha ezt kéri valaki, hogy pár napig nyugton pihenjen, azt meg lehet érteni.
Én szerettem volna akár egy hetet is csak hármasban...
De nálunk erősek a családi kötelékek.
Naponta beszélünk telefonon pl.
Szóval nem tettem meg. Úgy voltam vele, hogy kibírom azt az 1-2 órát.
És az sem elhanyagolható tény, hogy nagyon rosszul viseltem a sürgősségi császárt.. Rosszul lettem a kórházban műtét után még az őrzőben a spinális érzéstelenítéstől. Szóval nem voltam a toppon. De elláttak minden földi jóval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!