Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babátok hogy tattja...

3 hónapos babátok hogy tattja magát? Hason meddig emeli a fejét? Kitámaszt már? Ölben tartja magát biztonsággal? Bólogat még esetleg? Ha fáradt, akkor is emeli magát rendesen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
12 hetes a babám, ha fáradt akkor mindig leteszi a fejét ha hason van, utána megint megemeli,majd vissza, de ha elemében van akkor nagyon szépen tartja a fejét, elég hosszú ideig, és úgy nézi a tv-t. Nekem még néha bólogat, ha az ölembe ültetem, de szerintem ez normális. Neked?
2010. aug. 10. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát... általában ha ölben van, a vállamon, tartja a fejét, néha bólogat. Hason nem szeret lenni, a kiságyban belefúrja a fejét a pelusba, hajlandóságot se mutat arra, hogy a fejét emelje. Viszont a pelenkázón tartja, meg a mi ágyunkon is, ezek keményebb felületek. Hátról hasra fordul, néha kiügyeskedi a kezecskéjét, de nem a nézelődés öröme miatt teszi mindezt, különben peckesen emelné a fejét. Masszírozás közben viszont néha ki is támaszt.
2010. aug. 10. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!