Ha jön a hamufelhő biztonsággal ki lehet vinni a gyerekeket a levegőre? Vagy nincs hatása rá?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 15:08
1/11 anonim válasza:
Az mi? Én nem hallottam még róla... Bár én nem nézek tévét, nem szól a rádió sem. Tudatlan vagyok:-o
3/11 A kérdező kommentje:
A vulkáni hamufelhőről beszélek!!!! Ez komoly!!!! Jön!!!
2010. ápr. 16. 15:27
4/11 anonim válasza:
Néhány órája volt egy ilyen kérdés kiírva, olvasd el ott szerintem a válaszokat.
Ha hull a hamu, ne vidd ki, de egyébként szerintem semmi hatása nincs egy 7 km-re a fejed fölött lebegő hamufelhőnek.
5/11 anonim válasza:
egész nap erről beszél a rádió. vulkánkitörés volt, de olyan messze, h valószínűleg csak érinteni fogja az országot. azt még nem mondták biztosra, h a légi közlekedést mennyire érinti, de szerintem kiviheted a babád, bármerre is laksz, csak késő estére ígérték az érkezését.
6/11 anonim válasza:
Az Indexen is lehet olvasni, ott azt írták, hogy veszélytelen emberre, állatra, növényre egyaránt.
7/11 anonim válasza:
És nagyon kicsi a valószinűsége, hogy eléri Magyarországot!
Én azért nem viszem ki a lányomat ha mégis ide ér, mert ugye a tüz hamuja sem a legegészségesebb, pláne nem belélegezve, mégis csak egy égéstermék.
8/11 anonim válasza:
Ki lehet menni.
Ne izguljátok már túl ezt a hamu-dolgot.
Csak a repülőket zavarja, mi meg ugye nem repülünk, hanem a földön közlekedünk.
10/11 anonim válasza:
Szerinted Írországban az emberek mit csinálnak? Bezárkózott mindenki, mert kitört a vulkán?? Vagy olyan országokban, ahol évente 4-5 alkalommal kitör egy? A hamu kb. 10 kilométer magasan úszik a levegőben. Oda már a felhők se érnek fel, így ki se ki tudja mosni az eső, ha esik. A repülőkre azért veszélyes, mert ha a motor finom alkatrészei közé kerül, ott akár a motor leállását is okozhatja... De nehogy már emiatt bent kuksoljatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!