Holdkóros? Nem tudom hogy csináljam hogy emlékezzek is valamire! Mit csináljak?
ja.
XD
A fáradtságtól van ez.
Egyszer úgy jártam, hogy az üvöltő gyereksírásra ébredtem. Láttam, hogy az apja sétál vele a félhomályos szobában.
Megnyugodva visszadőltem, azt hittem, már megetettem a kölyköt.
és nem. :)
Hú, nálam hányszor van ilyen!
Annyi különbséggel, hogy van úgy, hogy reggel arra ébredek, hogy a kislányom (másfél éves, és fogzik) ott alszik mellettem, de hogy hogyan került oda?
Ő maga nem jöhetett át, mert rácsos ágyban alszik, apa nem hozza át, mert ágyúdörgésre sem ébred fel, szóval valószínűleg sírt, talán már sokadszorra is, én meg áthoztam félálomban, hogy aludhassak egy kicsit még.
Nagyon idegesítő, mert ilyen szinten a fáradtságom miatt akár a lakásból is kimehetek alva... :-D
Barátnőm volt így (megjegyzem,hogy szerintem is a hirtelen jött kimerültségtől volt)...
Váltig amellett volt,hogy ő nem veszi maga mellé a babát (mármint nem szoktatja be az ágyba)...ehhez képest minden reggel arra ébredt,hogy mellette van.Aludt és közben maga mellé vette...durva, ugye?:S
Ne félj ez nem baj, aludj délutánonként a babával, akkor nem leszel olyan álmos este és holdkóros sem remélhetőleg:)
Mennyi idős a baba? Velem kétszer fordult elő még az elején, én meg is ijedtem picit, hogy talán "megbolondultam"?
1. Az első hat hétben kislányom mellettem aludt, szopizott éjszaka, én közben bealudtam majd kb. 1 óra múlve felkeltem, hogy a gyereket büfiztessem. Csodálkoztam , hogy milyen békésen alszik, mikor visszatettem magam mellé akkor sem ébred fel. Reggelre raktam össze a képet (mert megpróbáltam visszaemlékezni, hogy mikor kezdett szopizni és mikor keltem én fel), hogy mit is csináltam.
2. Felkeltem éjszaka,mert azt képzeltem, hogy a gyerek sírt, mondtam a férjemnek, hogy én kiszaladok a WC-re szopi előtt, vigyázzon rá ne feküdjön a picurra (mellettem aludt, csak a férjem szeret vándorolni az ágyban+csapkodni). Visszamentem a gyerek mélyen aludt, kiderült a kislány nemhogy nem sírt, de még csak fel sem kelt. Ahogy a baba átkerült a kiságyba már nem volt ilyen. A légzésfigyelővel én is jártam így, hogy megszólalt, felugrottam ki-be kapcsoltam, a gyereket hirtelen megmozdítottam és aludtam tovább. Reggel visszagondoltam és megijedtem, hogy ha tényleg baj lenne, akkor felfognám-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!