Lehet ugyanannyira szeretni 2 vagy tobb gyereket?? Oszinten!
Figyelt kérdés
Nekem 1 babam van, nem tudom lesz e meg, ot nagyon szeretem, elkepzelhetetlen, hogy nala jobban szeressem ha lesz is meg, de lehet pontosan ugyanannyira szeretni minden gyerkocot?
Tenyleg az oszinte valaszra lennek kivancsi, nem a ‘szepre’. Kivancsi vagyok masok pont ugyanugy ereznek e a gyerekek irant.🙂
Persze, hogy lehet. Az emberek valamiért nagyon arra vannak ráállva, hogy mindenből csak egy "legjobb" lehet. Csak egy olyan ember lehet az életedben, akit legeslegjobban szeretsz, csak egy legjobb barátod lehet, csak egy kedvenc ezed meg azod lehet stb. Pedig ez egyáltalán nem minden esetben van így.
Talán kicsit mind máshogy. Természetesen. De mind nagyon fontos része az életednek.
2020. nov. 7. 06:53
5/28 anonim válasza:
Személyszerint én úgy gondolom, hogy nem lehet, ezért én nem is vállalok másodikat.
2020. nov. 7. 07:11
6/28 anonim válasza:
3 gyerekem van.
Ugyan úgy szeretem őket, de mégis másképp, másmiatt 😊
Maga a szeretet érzése ugyan akkora, de mi egyiküknél másmilyen.
Nehéz ezt elmagyarázni
2020. nov. 7. 07:14
7/28 anonim válasza:
Amikor egy gyerekem volt én is azt gondoltam, hogy nem lehet.
Már kettő van és igenis lehet.
Nem ugyan úgy, de ugyan annyira.
Mint ahogy az ember a férjét is szereti. Nem ugyan úgy szeretem, mint a gyerekeimet, de mégis nagyon szeretem.
Ahogy előttem is írta valaki, hogy ugyan annyira szeretem a gyerekeimet, mégis másképp. Nem lehet elmagyarázni, de nálam így van.
2020. nov. 7. 07:27
8/28 anonim válasza:
Könyörgöm, épeszű ember hogy hasonlíthatja össze a férj, a szülő meg a gyerek iránt érzett szeretetet???? Jó esetben a férj iránt ott a szexuális természetű vonzalom, ami remélhetőleg se a szülő, se a gyerek iránt nincs meg. Jó esetben a szüleitől azért csak elszakad az ember, hogy a férjével alapítson családot, jó esetben ő lesz fontosabb, nem a szülők. Ugyanígy a gyerek is, ő lesz fontosabb, nem a szülők. Ha választásra kényszerülne valaki a szülők, ferj/feleség és a gyerek között, mindenki egyértelműen képes lenne választani. Más szeretet és nem lehet összehasonlítani. Max az anyát az apával, hiszen azok azonos "szintűek". A férjet az előző partnerrel lehet összehasonlítani, a gyereket még másik gyerekkel.
2020. nov. 7. 07:42
9/28 anonim válasza:
En is azt gondoltam ,hogy nem lehet jobban szeretni. Aztan fordult a kocka. Sajnos a kicsit mintha jobban szeretnem,egyszeruen olyan osszhang van koztunk,mig a nagyobbik nekem allandoan hisztizett,sirt,kisbabakent sem bujt,nem tudtam megnyugtatni soha. A kicsi bujik,ahogy felveszem megnyugszik,szimbiozisban elunk. En ezt eddig nem ismertem. Ido volt mig ezt magamnak is beismertem. Dolgozok a kapcsolatomon a naggyal,hogy minel kevesebbet erezzen ebbol. Nyilvan erzi. Egyelore nem tudok ugyanugy erezni. Szeretem mindkettot,de megvaltozott minden.
2020. nov. 7. 07:43
10/28 anonim válasza:
Biztosan lehet, de a környezetemben nem láttam még ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!