Lehet a második gyermeket is ugyanannyira rajongásig szeretni?
Én is ettől féltem.
De amikor a kezembe adták, megváltozott a dolog :D
IMÁDOM őt is, ugyanúgy mint a bátyját. :))))
Szóval: igen, lehet! :)
Szerintem ez sokaknak eszükbe jut. Nekem is.
Most született a második babánk, és tudom nyálas szöveg, de a szeretet valóban nem osztódik, hanem megduplázódik. Ahogy megláttam tudtam, hogy őt is imádni fogom, mint a tesóját.
Nem lehet nem szeretni a gyerekedet, akárhányadik is!
Ugyanúgy lehet. A szeretet nem osztódik, hanem HATVÁNYOZÓDIK ! ;)
Boldog babavárást! :)
A válaszom igen. DE...! Nekem nem jött azonnal a mindent elsöprő szeretet, sőt, az első hetekben azért őrlődtem magamban, mert féltettem az elsőszülöttem lelkivilágát, iszonyúan hiányoztak Vele a meghitt összebújások, az, hogy mi ketten legyünk egymásnak. Szégyen, nem szégyen, én egy picit úgy éltem meg a második gyermekem születését, mintha egy kis betolakodó jött volna és elvitt volna magával valamit, ami már sosem tér vissza.
Azóta eltelt 3 hónap, a pici lányom kacagó, boldog kisbaba lett, egy csoda, akinek a puha ujjacskáit nem győzöm puszilgatni, magamba szívni a babaillatot. És ami a legszebb...a nagyfiam /két éves/ rajongásig szereti a húgát. A szeretet valóban megsokszorozódik. Csak adj magadnak időt! Hatalmas változást hoz egy újabb kisbaba érkezése. Ne vádold magad, ha az elejém nem is megy minden zökkenőmentesen! De lehet, hogy amint a kezedbe foghatod a babád, szerelem lesz első látásra. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!