Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet nyugtalan egy...

Mitől lehet nyugtalan egy másfél éves gyerek?

Figyelt kérdés
Nem has/fogfájás
2020. nov. 6. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben nyugtalan?
2020. nov. 6. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármitől kb. Rosszul alszik/keveset és fáradt, frontérzékeny, bujkál benne valami betegség, stb.

Szeptemberben múlt másfél az enyém, nálunk bő két hete elkezdődött a dackorszak, mindenre nem a válasz, néha akkora hisztiket levág, hogy a hajam égnek áll. Látom, hogy most nagyon sokat fejlődött szellemileg az utóbbi időben, szerintem zavarja, hogy még fizikailag kevesebb mindenre képes, mint amit szeretne (pl hisztizik, hogy nem ül babakocsiba, de még nem bír hosszan sétálni, elfárad és hisztizik) Esetleg nálatok is lehet ez az oka a nyűgösségnek?

2020. nov. 6. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Életkori sajátosság is, de más oka is lehet.

Amit tehetsz: érezze rajtad, hogy te nyugodt vagy, nyugodt a légkör.

Gyakran szóljon otthon kellemes, halk klasszikus zene, mint pl. Richard Clayderman.

Ne siettesd, ne kapkodj, ha valahová indultok, kezdd el időben a készülődést és próbál türelmes lenni.

2020. nov. 6. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
#2 el kell keserítselek de az még nem is az igazi dackorszak 😅 ez csak az előszobája
2020. nov. 6. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
#4, nem keserítesz el, tisztában vagyok vele, egyedül az keserít el, hogy anyukám annyit mondott az egyik hiszti után: “két gyereket neveltem fel, de ilyet sosem csináltatok, kösd fel a gatyát...”🙄😄
2020. nov. 6. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem marad senkivel/semmivel, alig lehet megvigasztalni úgy sír. Már arra is gondoltam hogy valami betegség
2020. nov. 6. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább csak szepa, ennyi idősen előfordulhat.
2020. nov. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!