Miért ilyen drága egy babakocsi?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés , de miért ilyen drága? Most néztem, van amelyik 330.000. Forint . Ki az aki ki ad értük ennyit ??..2020. nov. 2. 15:00
21/22 A kérdező kommentje:
De mostmár értem , köszönöm . :)
2020. nov. 2. 19:19
22/22 anonim válasza:
Hát én toltam 500 ezres babakocsit, meg olcsóbbat is, mindegyiket utáltam 😂 eleve a babakocsit rühellem, mindenhol megy vele a kínlódás az ajtónyitással, nem férek el, lépcsőn cipelni stb. Borzalom. Inkább hordoztam, sokkal egyszerűbb volt, babakocsit csak akkor használtam, ha sok cucc volt nálunk. Most költöztünk picit meredek utcába, egyszer toltam le innen a babakocsit, közöltem is, hogy ez volt az utolsó útja, az tuti. 22 hónapos a fiam, szerintem így már nem fogjuk használni, sík terepen még eltoltam a nagyért az oviba, de emelkedőn biztos nem szenvedek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!