Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen drága egy babakocsi?

Miért ilyen drága egy babakocsi?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés , de miért ilyen drága? Most néztem, van amelyik 330.000. Forint . Ki az aki ki ad értük ennyit ??..

2020. nov. 2. 15:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Van akinek van rá pénze. Miért zavar ez téged? Nekem nincs egy babakocsira ennyi pénzem, nem vennék ennyiért, de leszrom, hogy van aki igen, nem vagyunk egyformák. Irigy meg végképp nem vagyok.
2020. nov. 2. 15:02
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
500 felett is van. Annak, akinek ez státusz. Autóban is van ilyen. Nem kell megvenni. Kapsz korrektet 60ért is, mindennel együtt.
2020. nov. 2. 15:02
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Vegyél használtan :)

Én a 170 ezres babakocsit 55ert tudtam eladni végül...

Alug ült benne a gyerek kB...

2020. nov. 2. 15:03
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Az ad érte annyit aki úgy áll anyagilag. Az olcsóbb babakocsik is, ami normális 3in1 100.000 Ft körül kezdődnek. Ha megtehetném én is vennék drágábbat.
2020. nov. 2. 15:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért van 300 ezer Ft-os cipő?

Mert van olyan réteg, aki igényli.

2020. nov. 2. 15:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nővéremék kiadtak rá ennyit. Ez tetszett nekik. Sok szempontnak kellett megfelelnie. Ok szeretik. Volt rá pénzük. Több gyereket terveznek.

Mi egy 70 ezrest választottunk. De mi csak egy gyereket tervezünk és épp a házat is felújítjuk. En is látom, hogy az övék jobb 🤷🏼‍♀️

2020. nov. 2. 15:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. A miért ilyen drágára nem válaszoltam: 3 in 1 de nagyon kicsire csukhato, sport résszel csukhato, fel kézzel nagyon könnyen irányítható, nagy kereke van de mégsem foglal nagy helyet osszehajtva, a hordozó egyben isofixes gyerekülés is, mindenféle praktikus ketyerével bővíthető is akar. És borzasztóan könnyű az egész. Alig nehezebb egy sportbabakocsinal.
2020. nov. 2. 15:15
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Hát szoktam ilyeneken én is szörnyülködni, nekünk is van 2 babakocsink, egyiket anyukámékhoz levittük peg perego több funkciós, másik hauck brendonos 3 kerekű sport, de dönthető fektethető, azt 1000 Ft ért vette a férjem, a másikat meg 2000 Ft-ért, régiek de semmi bajuk. Tegnapelőtt rendelt egy csomagolás sérültet Emagról 26e Ft ről volt leárazva 13e ftre az nem fektetős, de már 8 hónapos a babánk stabilan ül, fekve már nincs el a babakocsiban. Gyakran látok olyan babakocsikat, amik drágábbak, mint az autónk, én sok értelmét nem látom, hogy ilyen drágát vegyünk, 1,5-2 év használatra ha veszünk 2-3 olcsót akkor is töredék pénzből kijött.
2020. nov. 2. 15:42
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

7es, milyen babakocsitok van?

Azért drága,mint minden más babáknak,gyereknek szánt dolog.

2020. nov. 2. 15:50
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Én elöször egy 60 ezres babakocsit vettem. Mikor kiszállították, akkor tünt fel hogy, oké 3 in 1, de a sport rész az egyben van a vázzal, azt nem lehet levenni, azzal együtt lehet összecsukni. Hát így viszont olyan nehéz volt, hogy én azt a gyerekkel együtt nem bírtam volna levinni a 3. emeletről. Visszavittük, rendeltünk másikat, ami 130 volt. Viszont 3 in 1 ez is, de teljesen szétszedhető, könnyített vázas, a hordozó használható autóban is, simán fel le "dobálom" a gyerekkel együtt.
2020. nov. 2. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!