Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen drága egy babakocsi?

Miért ilyen drága egy babakocsi?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés , de miért ilyen drága? Most néztem, van amelyik 330.000. Forint . Ki az aki ki ad értük ennyit ??..

2020. nov. 2. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy csak azért, mert így is megveszik. Persze azt megérti az ember, hogy ami könnyű meg kicsire összecsukható az drágább. De kinek kell a batar nehéz vacak?
2020. nov. 2. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
En. 4. eve hasznalom, masodik gyerekkel, minden nap. Nagyon durvan igenybe van veve. Semmi baja. Nem vettem masodik kocsit, esernyo kocsit, utazos kocsit, nagy kocsit, nemtommmilyen kiegeszito kocsit. Egy darabot vettem. Ha lesz 3. gyerek, neki is tokeletes lesz es aztan eladom 100-ert.
2020. nov. 2. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Egyebent ez csak az erti, aki mar tolt jobb babakocsit. Eg es fold a kulonbseg.
2020. nov. 2. 16:06
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem féltétlen a babakocsit kerül annyiba...hanem hogy mi van az oldalára nyomtatva... Ez olyan mint a cipő...vagy bármelyik ruha...

A márkát fizeted legtöbbször...

Ott a mercinek a babakocsija... 500.000... nem árulhatják 200ért... 😅

2020. nov. 2. 16:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es 7-es vagyok nem a mi kocsink, hanem tesóméké. Valami olasz...
2020. nov. 2. 16:23
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Mindenből van irreálisan drága, babaruhábol is, pedig ugyanúgy kinövi egy hónap alatt, meg ugyanúgy összehányja a body-t a gazdag baba is, mint a szegény a pepcosat. Sokszor látok pl. Stokke babakocsit, teljesen idétlenül néz ki, de gondolom anyuka azt hiszi, azért nézem, mert tudom, hogy 300 ezret hagyott ott érte a boltban.
2020. nov. 2. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 70 ezerért vettem. 2in1-ben.

Mivel lakásfelújításban vagyunk és van egy nagyobb gyerek is nem tudtam drágábbat venni. Csak az udvarra viszem ki a gyereket benne. Mivel rengeteg kutya van az utcában felverték séta közben folyamatosan. Tavasszal kap egy kisebbet. Teljesen megfelel.

2020. nov. 2. 18:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Elso gyereknel 3 eve 160 ezreset vettunk alig hasznaltan 80-ert. Gyuloltem, elfoglalta a fel csomagtartot, rohadt nehez volt, a sport resz a gyerekkel kb. mar iranyithatatlan volt, emiatt egyetlen egy alkalommal hasznaltuk a sport reszt, akiktol vettuk, azok is.

Most vettunk 160-ert egy amugy 350 ezreset, hat eg es fold a kulonbseg, 3 ujjal is siman iranyitom, nekem csak 10 lepcsofokon kell levinnem, de siman viszem ezt, mert osszecsukhato felig direkt lepcsozeshez.

Egyebkent a celnek tokeletesen megfelelnek a partizezer forintosok is, de nekunk is igenyunk volt egy kenyelmesebb verziora. Megvehettuk volna ujonnan is, mert megengedhetnenk magunknak, de ha kevesebb, mint fele aron aruljak használtan, minek adjunk ki erte ketszer annyi penzt?

Nekunk a funkcio volt a lenyeg, nem a csilli-villiseg, de nyilvan valakinek arra is van igenye, ezert kerulnek ennyibe is.

2020. nov. 2. 18:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki jó minőséget akar. Én majdnem 10 éve vettem ennyiért. Minőségi hordozóval, stabil vázzal, nagy méretű tarozékokkal.
2020. nov. 2. 18:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló . Ha arra szeretnél kilyukadni, hogy én irigy vagyok. Nem ,nem vagyok irigy 19 éves lány létemre , és nem, gyerekem sincs . Csak érdekel, hogy miért ilyen drágák .
2020. nov. 2. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!