Miért ilyen drága egy babakocsi?
Nem féltétlen a babakocsit kerül annyiba...hanem hogy mi van az oldalára nyomtatva... Ez olyan mint a cipő...vagy bármelyik ruha...
A márkát fizeted legtöbbször...
Ott a mercinek a babakocsija... 500.000... nem árulhatják 200ért... 😅
Én 70 ezerért vettem. 2in1-ben.
Mivel lakásfelújításban vagyunk és van egy nagyobb gyerek is nem tudtam drágábbat venni. Csak az udvarra viszem ki a gyereket benne. Mivel rengeteg kutya van az utcában felverték séta közben folyamatosan. Tavasszal kap egy kisebbet. Teljesen megfelel.
Elso gyereknel 3 eve 160 ezreset vettunk alig hasznaltan 80-ert. Gyuloltem, elfoglalta a fel csomagtartot, rohadt nehez volt, a sport resz a gyerekkel kb. mar iranyithatatlan volt, emiatt egyetlen egy alkalommal hasznaltuk a sport reszt, akiktol vettuk, azok is.
Most vettunk 160-ert egy amugy 350 ezreset, hat eg es fold a kulonbseg, 3 ujjal is siman iranyitom, nekem csak 10 lepcsofokon kell levinnem, de siman viszem ezt, mert osszecsukhato felig direkt lepcsozeshez.
Egyebkent a celnek tokeletesen megfelelnek a partizezer forintosok is, de nekunk is igenyunk volt egy kenyelmesebb verziora. Megvehettuk volna ujonnan is, mert megengedhetnenk magunknak, de ha kevesebb, mint fele aron aruljak használtan, minek adjunk ki erte ketszer annyi penzt?
Nekunk a funkcio volt a lenyeg, nem a csilli-villiseg, de nyilvan valakinek arra is van igenye, ezert kerulnek ennyibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!