Mit reagálnátok ha szólnának nektek ha helikopter szülők lettetek?
Nagyon közeli barát/rokon óvatosan megjegyezné?
Nem egy random ismerős, hanem fontos valaki.
Nem akarom én senkinek megmondani mi a tuti, csak érdekel, hogy bármi féle véleményt lehet-e adni anélkül, hogy az beleszólásnak számítson? Ti akarnátok hallani?
Aki nem hagyja kibontakozni a gyerekét, hanem helikopterként köröz felette, és minden felett amit csinál.
Aki nem hagyja egyedül játszani, felfedezni, hogy a gyerek elkövesse a hibáit és, hogy abból tanuljon. Mindent megcsinál helyette és azt ülteti el a gyerek fejében hogy nem képes maga is megcsinálni, pl a cipőfűzőt bekötni.
Nekem helikopter gyerekem van :D
Az számít?
Így van amúgy, ahogy mondták neked, amikor teljesen őszinte vagy magadhoz?
He? 😀 lehet hülye vagyok, de nem értem a mondatod második felét 😀
Én se vagyok tökéletes, sőőt, de ha egy jóbarát/közeli rokon borzasztóan túlfélti a gyerekét, azt meg kell mondani, ha így látom? Csak érdekel, hogy mi számít beleszólásnak.
Én szeretném tudni, de tényleg csak nagyon finoman csomagolva tálalhatod.
Mi a férjemmel azok vagyunk. Ha valaki előbb szól, akkor lehet, hogy a lányunk sokkal önállóbb lenne.
Későn vettük észre, a férjemet még mindig figyelmeztetni kell, hogy hagyja egy kicsit a gyereket szabadon mozogni, de így utólag visszagondolva rendesen elszúrtuk.
Én először biztos meglepődnék, puffognék magamban. 😀
De utána biztos elgondolkodnék rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!