Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyenek azok a "helikopter"...

Milyenek azok a "helikopter" szülők?

Figyelt kérdés
milyen tulajdonságaik vannak
2011. jan. 13. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy még soha nem hallottam ezt a kifejezést, de rákerestem! [link]
2011. jan. 13. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
2011. jan. 13. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
El van ez egy kicsit túlozva nem? Engem már a középiskolai felvételimre sem kísértek el, nemhogy az állásinterjúmra...és bevallom emiatt inkább neheztelek a szüleimre, mint örülnék neki, hogy önálló lettem idejekorán...Irigylem azokat, akiket addig támogatnak a szüleik, ameddig csak tehetik. Ők szerintem sokkal sikeresebbek az életben és minden könnyebb nekik.
2011. jan. 18. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ami veled történt, az a másik véglet. A gyerek amíg iskolába jár, addig gyerek, és nagy segítség, ha a döntő pillanatokban nem hagyjuk egyedül (pl. felvételi)

De ha elvégezte az egyetemet, onnantól már meg kell állnia a lábán (természetesen a szülő továbbra is támogatja, de a HÁTTÉRBŐL:D), a helikopterszülők gyermekei nemhogy nem lesznek sikeresebbek, de abszolút önállótlanságuk miatt csőd lesz az életük. Persze csak ha nem törnek ki ebből időben.

2011. jan. 18. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez megint milyen hülyeség! Ha már van indigógyerek, meg kristálygyerek, akkor a szülők se maradhatnak ki.
2011. jan. 19. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, az indigógyerek, meg a kristálygyerek hogy jön ide?

Összekevered a szezont a fazonnal. A kettőnek az égvilágon semmi köze egymáshoz.

2011. jan. 19. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem keverek össze semmit semmivel, régen is voltak ilyen szülők és ilyen gyerekek, csak akkor nem nevezték el őket semmilyen fantázianéven. Egyszerűen csak nem tetszik egyik sem és kész.
2011. jan. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!