Akinek a gyerekénél fenn áll valamilyen ételérzékenység, azoknál a közös ünnepeken (pl karácsony) figyel a család, hogy olyan étel (is) legyen, amiből ehet a gyerek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 21:05
11/14 anonim válasza:
10 ez hülyeség. 3 vega ismerősömből 2 azért vega, mert nem szereti a húst. És pont. Egy meg sajnálja az állatokat. Ez neked miért okoz lelki problémát?
12/14 anonim válasza:
En lisztérzékeny vagyok, odafigyelnek erre a csaladban. En is ugyanúgy odafigyelnek ha vendég jönne es valamit nem ehet.
13/14 anonim válasza:
A vegák nem azért vegák, hogy megjátszák magukat... Én pl csak nem szeretem annyira a húst. Nem vagyok vega, de ha valahol lehet választani, akkor inkább a vega menüt szoktam kérni, mert jobban szeretem a zöldségeket.
A kérdésre válaszolva igen, szoktunk. Akinek ez nehezére esik, az nem hívjon vendégeket szerintem, nem muszáj ám megjátszania a gondoskodó háziasszonyt, ha valójában tojik a vendége igényeire. Úgy könnyű vendégséget rendezni, ha amúgy mindenki igénye le van ejtve. Pláne, ha egy allergiás gyerekről van szó, hát ki az a suttyó, aki nem készül neki is étellel?
14/14 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz :)
2020. nov. 2. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!