Tittiritty kérdése:
Ételérzékenység vagy allergia vagy túlevés?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehetett a baj?! 6 és fél hónapos a kis manóm és már több, mint egy hónapja eszegetünk mindenfélét. Nemrég a déli szopi nem volt elég, éhes maradt a kiscsajszim és kavartam gyorsan 50 ml vaniliás tejpépet kiegészítésként. Belapátolta, de rá 5 percre tiszta piros folt volt a szája körül a bőr és 20 perc múlva kidobta a taccsot:-( Járt már valaki így? Mi lehet ez? Ételérzékenység? Allergia? Túlevés?2010. jún. 25. 12:50
1/4 anonim válasza:
Allergia. Próbáld a Ha-s tejpépeket.
2/4 anonim válasza:
sztem is allergia. ne adj neki olyat, amiben tej van .
3/4 A kérdező kommentje:
Védőnő szerint túlette magát és próbáljam újra, de nem merem, mert félek, hogy esetleg a vaniliát nem bírja a kicsim. A HA-s tejpépeket bárhol lehet kapni? És ízesítetteket is?
2010. jún. 25. 13:07
4/4 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm, hogy válaszoltatok!:-)
2010. jún. 25. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!