Mennyire volt konnyen alvo, nyugodt termeszetu a babad? Kesobb is az maradt kisgyerekkent?
A lányom 4 hónapos koráig borzalom volt. Éjjel 100x kelt, nappal csak rajtam aludt nyugodtan.
Utàna gyökeres változás történt (nem tudom mitől), és teljesen megváltozott az alvása. Nyugodt lett, éjjel csak 1-2 alkalommal kelt, nappal is beállt nagyon szépen az alvása.
Most 4 éves és azóta is nagyon jó alvó. Délután az oviban mindig elalszik, itthon nem mindig igényli, de nem is erőltetem. Éjjel ha robbantanánk mellette, akkor sem ébredne fel.
A kicsiről még nem merek nyilatkozni, most 6 hetes, eddig úgy tűnik nyugodt, jó alvó. Simán alszik úgy napközben is, hogy a nagyobb rohangál meg hangoskodik körülötte. Majd meglátjuk mi lesz később.
A fiam 4 éves, és pár hetes kora óta nem kel éjszaka, fogzás, szepa, mozgásfejlődés, stb. alatt sem kelt. Amúgy minden mozgással és a beszéddel is nagyon sietett, 6 hósan már mászott meg felállt, 11 hósan ment, és kb. ekkortól állandóan szövegelt is. Szóval ő maga nyugis nem volt, de az alvása igen 😃 Most is míg ébren van, pörög, rohangál, soha nincs csendben sem, de változatlanul jó alvó. 9 körül alszik el este, reggel 6-7 közt kel, és ebéd után alszik még kb. másfél órát.
A lányom 4 hónapos múlt, 6 hetes kora óta nem kel éjjel, remélem ő sem fog "elromlani" később.
Születése óta nehezen altatható, keveset alvó, azt is felszínesen. Ma, közel 6 évesen már meg is mondja, hogy ő utál aludni, és nem is tud.
A természete "gyilkos".
... de ő nem neurotipikus. Diagnosztizált aspergeres + ADHD-gyanús. A "normális" gyerek azért általában nem ilyen vagy legalábbis nem marad ilyen örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!